2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست
بچه ها اخه چرا کسی اصلا به نظراتم توجه نمیکنه؟؟مگه اینجا تاپیکی نبست که باید به هم پاسخ بدیم؟؟ منم نگرانم میشه کمک کنید؟؟؟ من بینیم بالاش استخونی و پایینش غضروفی و کج هستش...این اولین باره که میخوام عمل کنم و دلم میخواد پیش دکتر فتح سامی عمل کنم... دکتر فتح سامی کارش چطوره؟؟؟؟ دکتر سجادیان هم بگید که چطوره؟؟؟ دکتر محبی چی؟؟؟ اخه من یه بینی کاملا قرینه میخوام که کج نشه کدوم دکتر عاااااالیه؟؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ستاره جون اینجا هیچکس مستقیما نمى تونهبه کسى بگه برو فلان دکتر اخه انتخاب دکتر کاملا سلیقه ایه، دکتر سجادیان سامى دکتراى خوبین برو چند بار مطب اگه سبکشون رو دوست داشتى باهاشون عمل کن ، دکتر محبى رو من یه مشکلى تو عمل باهاش چندبارى دیدم تو بینیاش و اون قسمت کلوملا بوده که یه دو تیکه مانندى از نیم رخ رو اون قسمت میزاره! نمیدونم منظورم رو گرفتى یا نه ؟! تو سه تا نمونه ازش اینجورى دیدم ، ولى تو مطبش مثلا ندیدم ، شاید یه مدل بینى خاصى هست که اونا رو اینجورى میتونه فقط دربیاره. در کل همه دکترا ضعف دارن شما باید به بیس بینى الانت نگاه کنى و ببینى کدوم برات بهتره
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون باید بری کارای دکترو خودت ببینی..من ندیدم ولی اینجا از سامیو سجادیان تعریف میکنن.. بازم بستگی ب سلیقه خودت دازه ..دلیل نمیشه ک ما گفتیمخوبه حتما خوب باشه و ب سلیقه تو بخوره. در ضمن عزیزم خدا هم همه صورتارو قرینه نیافرید اینقد رو این موضوع وسواس ب خرج نده..چون خیلیا 2طرفه صورتشون قرینه نیس و با عملم کاملا قرینه نمیشه.
ستاره جان بچه ها راست میگن خب سایقه ها متفاوته ممکنه کاری که از نظر ما خوب باشه از نظر تو نه یا برعکس.خودت باید از اینجا امار بگزری بعد وقت بذاری بری مطبشون و از نزدیک کاراشونو ببینی عزیزم من خودم راجب سامی چیزی نمیدونم چون از قیمتش و کارای سایتش ریاد خوشم نیومد بنظرم اومد همین کارو سجادیان با هزینه کمتر واسم انجام میده دلیل نداره دوبرابر اون مبلغ هزینه کنم درمورد سجادیان هم هرچی اطلاعات تاحالا داشتم و تجربیاتمو اینجا نوشتم.اگه کسی جواب نمیده بدون اطلاعی نداره گلم
ستاره جان من با سامی عمل کردم و راضی هستم،دوستانی هم که با سجادیان عمل کردن راضی هستن! این 2تا دکتر سبکشون خیلی با هم فرق داره ،باید ببینی کدوم مدل رو بیشتر می پسندی! سجادیان کار سامی رو با قیمت کمتر و برعکس سامی کار سجادیان رو با قیمت بیشتر نمیکنه!!!! کارهاشون کامل متفاوت هست. حتما مطب هر دوشون برو تا بتونی با دیدی باز تصمیم بگیری و دکتر موردنظرت رو پیدا کنی!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
ستاره جان اول ببین بودجه ات چقدره سامی دکتر نسبتا گرونی هست فکر نکنم هزینه عمل باهاش کمتر از 10 تومن بشه بعد ببین کدوم دکترها تو بودجه ای که داری جا می گیرند بعد ببین کدوم با سلیقه ات جور هستند به نظر من دکتر محبی ریسک کارش خیلی بالاست من از بینی های خیلی زیبا ازش دیدم تا بینی هایی که به ترمیم نیاز داشته شدید ببین می خوای این ریسک را متحمل شی مخصوصا که بینی ات هم پرکاره بعد هم سجادیان و سامی به قول شهناز جون سبک کارشون خیلی متفاوته باور کن سلیقه ها خیلییی متفاوته نمیشه بر اساس سلیقه من نوعی تصمیم بگیری
بچه ها جونم ممنونم که پاسخ دادید...فقط اینکه من دلم میخواد پره های بینیم خوب جمع بشه و نوک بینیم هم افتاده هستش..دلم میخواد نوک بینیم بالا بره..پره های بینیمم در حد عالی جمع بشه و این کج بودن دماغمم برطرف بشه و انحرافم هم از بین بره.... من بینی خیلی طبیعی نمیخوام و بودجه ام هم در حد نهایتا 6 یا 7 تومن هستش به نظرتون سجادیان این کار رو میکنه برام؟؟؟ اخه سامی خیلی گرون میگیره و توان مالی خوبی ندارم
بچه ها اخه من فقط دلم میخواد یا پیش سجادیان برم یا سامی..... لطفا بگید از بین این دو تا دکتر کدومشون نوک بینی رو قلمبه نمیکنن؟ من نمیخوام نوک بینیم گرد باشه... دلم میخواد نوک بینیم خیلی خوشکل بشه و تقریبا حالت استخونی پیدا کنه اخه اجزای صورتم ریزه...چشمام ریزه،دهنم خیلی کوچیکه،،ابروهامم کوچولو...فرم صورتمم ریزه میزس
ستاره خانم نه سجادیان نه سامی هیچکدوم تضمینی وجود نداره که یه بینی عالی و بی نقص و کاملا قرینه در بیارن من هم بینیم پر کاره هم پیش سجادیان رفتم هم سامی ... سجادیان گفت قطعا بهتر از این میشه اما دو سه تا ایراد باقی میمونه نباید انتظار یه بینی کاملا تراشیده و عالی داشته باشی سامی هم گفت 80 درصد نتیجه می گیری احتمال 100 درصد هم وجود داره که موقع عمل معلوم میشه ... در نهایت سلیقه خودت و سبک کار دکتر و هزینه دکتر رو باید در نظر بگیری ... قطعا پیش سامی و سجادیان نتیجه مشابه نمی گیری چون سبک کارشون کاملا فرق داره ولی بینی های پرکار و بدفرم چون بعد از عمل تغییرات فاحشی می کنن و تفاوت کاملا توی چهره احساس میشه قطعا پیش هرکدوم بری راضی خواهی بود