2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از عواقب اون نیست طبیعیه قسمت تموم شدن استخون یه حالتی داره که زیر دست احساس می کنی برامدگیه بعید میدونم خیلی معلوم باشه ها
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
نه مائده جون معلومه کاملا خود دکتر هم گفت که معلومه هر کی می بینتم میگه بینی ات خیلی خوب شده ولی چرا این قسمتش برجسته هست کچلم کردند البته من هم پررو هستم میگم خودم خواستم تا بینی ام طبیعی باشه خخخخخ البته بینی من خیلی داغون بود و با وجود این هم واقعا واقعا خیلییی بهتر شده ولی خب آدم توقعش بعد از عمل بالا میره
وای نه بدون بیهوشی همونجا سکته می کنم من خیلی ترسو هستم خون ببینم از هوش میرم سر سزارینم تا بتادین ریختند رو شکمم زدم زیر گریه از ترس که زود باشید من را بیهوش کنید الان بدون بیهوشی شکمم را باز می کنید کل اتاق عمل بهم می خندیدند
مائده جان خیلی دیره ولی مبارک باشی زیباتر شدی!!!فقط چون قدیمی تاپیک هستی میشه نظرت رو راجع ب یزدانفر بپرسم؟ناراضی نداشته تو این مدت ک اینجایی؟کلا نظرت چیه؟
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
ممنون عزیزم والا تو گزینه های من نبود چون مناسب بینیم ندیدمش ولی تا اونجایی که یادمه تو دوره ما چند نفر باهاش عمل کردن خوب بودن
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
2810