2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شرمنده باز بحث تعرفه شد به یزدانفرزنگ زدم الان منشیش انگار 900 امین بار بود ازش راجع ب این موضوع پرسیدن اصلا جواب نداد ابراز بی اطلاعی شدیییید کرد و گف بادکتر مشاوره شین بهتون میگن :((((((((((((
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بحث تعرفه بهرحال برای کسایی که از الان به بعد میخوان عمل کنن یه اختلال بوجود آورده, هر دکتری یه عکس العمل نشون داده یکی انکار میکنه یکی قیمتو پایین آورده یکی بالا برده و یکی کلا تعطیل کرده تا اطلاع ثانوی...پس اگه اینجا بحث تعرفه ها و پیگیری این قضیه میشه منطقیه چون یکی از دغدغه های فکری هم برای بچه ها شده هم برای جراحا... ولی الان من نمیفهمم چرا اینجا بعضیا تا بحث تعرفه و احتمال پایین اومدن دستمزد جراحا میشه واکنش عصبی نشون میدن از خودشون!!!!! اگه قیمتا طبق تعرفه پایین بیاد بهرحال به نفع کساییه که الان میخوان عمل کنن و به ضرر خیلی پزشکا! حالا اونایی که آلرژی پیدا کردن به اسم تعرفه مشکلشون چیه؟؟؟ یکم خود کنترلی داشته باشین دوستان...شمایی که عمل کردین راضی نشین که تا ابد بقیه هم متحمل هزینه های بالا و بعضا نجومی برخی جراحا بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آلان حرف این نیست که درباره تعرفه ها صحبت نشه!ولی وقتی حرف انتخاب پزشک وسط میاد،خیلی از دوستان میگن،ما اصلا مشکلی مالی نداریم و حاضریم هر مقداری هزینه کنیم،فقط و فقط چون سبک این پزشک رو پسندیم می خوایم باهاش عمل کنیم. وقتی این جوری صحبت میشه،انتظار نمیره مقوله تعرفه ها روی انتخاب تاثیر بذاره! شما هایی که فقط دنبال انتخاب سلیقه هستید پس دیگه براتون چه فرقی میکنه! هر چند که به نظر من هم سلیقه و هم هزینه مهمه! خیلی از پزشکا کارشون درحد قیمتشون نیست و خیلی ها هم هست.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
رضی جان من فکر میکنم کسایی هستن که دوست دارن کلاس دارن بذارن با فلان دکتر انقد عمل کردن!! دیدم که میگمااا دوست دارن برن با فلان دکتر عمل کنن بیان همه جا بگن ... نمونه اش یکی از همکلاسیام که میگفت 18 تومن داده واسه عملش انقدم حال میکرد وقتی میگفت خیلیها هستن که واسه بقیه زندگی نه واسه خودشون. البته اینو در جواب حرف شما گفتم و وقت نکردم صفحات قبلو بخونم خدایی نکرده کسی برداشت بد نکنه شخصی نکنید
سلام ،بچه ها من ٢ماه شده که عمل کردم.با این که کلی به دکترم گفتم اصلا سر بالا و قوس دار نشه و طبیعیه طبیعی بشه ولی باز یکم قوس داده و سر بالاست،میخواستم از دوستایی که عمل کردن و تجربه دارن بپرسم با گذشت زمان این سربالایی و قوس کمتر میشه و بینی افت پیدا میکنه؟ممنون
سلام ارمین در مورد قوس فک نمی کنم کمتر بشه چون استخوان تراشیده میشه تازه فک کنم هرچقدر بیشتر ورم بینی بخوابه قوس بینی هم بیشتر معلوم میشه ... در مورد سربالا بودن همش به کار دکترت بستگی داره چون پایین اومدن سر بینی یه کوئن منفی برای دکتر محسوب میشه ... هیچ کس به امید اینکه سر بینیش بیاد پایین سر بالا نمی کنه بعضی دکترها کارشون سالها افت نمی کنه بعضی ها بعد از یه سال شروع به افت و تغییر می کنه
abbey road منم اوایل تیغه بینیم خیلی پهن بود احساس میکرد نسبت به پره های بینیم خیلی پهن تره اما الان خوب شده دیگه. حتی توی عکسی که اینجا گذاشتم هم پهنه هنوز اما الان باز هم بهتر شده.
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
2810