2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016238 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا هروقت تونستن شیرو تخم مرغ و گوجه و پراید رو ارزون کنن تعرفه هم اعمال میشه .... مثلا چطوری می خوان اعمال کنن ؟ تا پول به حساب دکتر نریزی اصلا بهت وقت عمل نمیده .. حالا می خوای بری پیش دکتر بگی اقای دکتر شما چرا 10 می گیری تعرفه که 3 تومنه ؟ اونم خیلی محترمانه میگه بفرمایید همونجا عمل کنید
سلام امروز با کلانتر ویزیت شدم تو مطب چهار تا نمونه دیدم که البته همشون اومده یودن گچشون رو باز کنن همشون کبودی داشتن به نظر خیلی طبیعی بود خیلی اصلا سر بالا نبود بچه ها هر کی عمل کرده بود روز عملش نهایت دو ماه بعد ویزیت بود به منم گفت اگه ازمایشات رو سریع برام بیاری تو اذر بهت وقت میدم ولی بهمن و اسفندم پره
Cupid giving flowers
خانومای اصفهانی لطفا تو کامل کردن این تاپیک کمک کنید. ممنون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1013879&postID=39592135
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سپیده جان اونجوری که من فهمیدم تزریق اگه سطحی باشه و یا ورم نباشه باعث خراب شدن پوست و تحلیل رفتن پوست میشه که باعث چاله و گودی پوست میشه منم به دکتر گفتم ترزیق عمیق انجام بده !! دکترا خودشون میدونن کی لازمه حتما واسه شما هم لازم بوده مثه من پس نگران نباش :)