2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
ساوینا یعنی چی؟ قانون جدید اومده هر کی میخواد عمل بینی کنه باید اندسکوپی کنه؟ واسه چی؟ بچهها خواهشا بگید جریان چیه؟ ساوینا عملت کیه؟ و با کی میخوای عمل کنی؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sima اره من میشناسم اصلا خوب نیست انقدر بینی خراب ازش دیدمممممم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
این اندسکوپی رو تو رو خدا یکی بیاد بگه جریانش چیه؟!!! همه باید بکنن؟ فرقی نداره با چه دکتری؟ یا فقط بعضی جاها؟؟؟ هر کی جدید عمل داره میشه بگه؟!!
اخه اندسکوپی مال روده معده و این حرفاست چه ربطی به بینی داره اخه؟ ساوینا شاید اشتباه متوجه شدی یا موضوع یه چیز دیگس
راستی سوسی من مشهد رفتم یه کلینیک واسه پوستم.اونجا عمل بینی هم انجام میدادن.اسم دکتر حقیقی بود یه دختر عمل کرده بود خیلی ازش تعریف میکرد.میگفت من دو سال دنبال دکتر گشتم این حیلی خوبه.دو تا دختر عربم بودند که عمل کرده بودن.همه چسب داشتن.یکیشون به نظدم خوب بود بینیش.اون دختر ولی ارتفاعش خیلی زیاد بود یجوری بود.البته چسب داشت.
عکس بینی صفحه 1709
امیتیس من دکترم سجادیانه چندروز دیگه عمل دارم باهاش. نه بابا مثل اینکه قانون جدیده کلینیکها گیر دادن گفتن باید برگه ای که نشون میده اندوسکوپی انجام شده همراهمون باشه من وقت اندوسکوپی گرفتم الان ای خداااااا. مث اینکه یه لوله نازک میکنن تو بینی چون بعضی انحرافا و مشکلات بینی همینجوری مشخص نمیشه که باید قبل عمل حتما مشخص شه اونا
ای بابا ساوینا جون رفتی انجام دادی بیا بگو چی بود و چجوری بوده؟ منم نگران شدم ، عجب شانسی
واقعا با سیتی اسکن انحراف و این چیزا معلومه ! ساوینا جون شما بینیت انحراف داره؟ دکتر بهت چیز خاصی نگفته؟ حالا اگه رفتی این رو هم سوال کن که شامل همه میشه یا نه ، ایشالله اذیت نشی
معلوم میشه آمیتس جان،دکتر سامی علاوه بر آزمایش و عکس،سی تی اسکن هم میگه بگیرید!که از توی اون دقیقا میزان انحراف معلوم میشه! خیلی چیزهای دیگه هم معلوم میشه! کلا ساختار بینی و سینوس ها مشخص میشه! که به من گفت با خودت بیار بیمارستان.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
میبینی shahnaz جون ، اگه واسه همه باشه اون وقت ما بد شانسیم منم میگم با سی تی همه چی معلومه اخه دیگه لوله و اندسکوپی چیه این وسط! منم ترسووو
سلام دوستان من امروز با دکتر یزدانفر عمل کردم،هنوز فرم بینیم چون زیر گچه مشخص نیست ولی نوکش که بیرونه قشنگ و معمولیه.عملم اصلا درد نداشتم خیلی خیلی راحت بود،دوتا خوبی که کار دکتر داره یکی اینه که تامپون نمیزاره بعد از عمل راحت میتونی نفس بکشی و یکی اینکه دو طرف پره رو برش نمیده،کلوما رو برش میده که این به نظرم امتیاز مثبتی هست.
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
مبارکت باشه عزیزم! ان شاءالله به سلامتی و خوشی! اون بخیه های کنار بینی بستگی به مدل بینیت داره! اگر زیاد پهن باشه نیازه که باز بشه! مال خود من نیاز نبود اما برای بعضی ها نیازه!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810