2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
دکتر پور جبار بیشتر فانتزی کاره . یکی از دوستای من عمل کرده عروسکی و قشنگ بود اما بعد از 4 ماه تیغه اش کج شد. البته من از این مدل بینی خوشم نمیاد خودش هم میگفت قرار بوده دکتر نیمه فانتزی عمل کنه اما الان خیلی فانتزیه
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزل جون نگران نباش . واقعا برای قضاوت خیلی زوده . من هم وقتی گچو برداشته بود همش گریه می کردم . شکل امروز هم با شکل بعد از باز کردن گچ خیلی خیلی فرق داره . با فکر و خیال فقط خودت رو اذیت می کنی. در مورد چسب زدن هم حتما سی دیشو بهت داده . به همون شکل بزن . شستشوی داخل بینی رو هم فراموش نکن . انشاءالله تو به نتیجه دلخواه می رسی و دلت شاد میشه. صبور باش . ورم هم هفته به هفته کمتر میشه .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
فاطیما جون به نظرم خیلی قشنگه از نیمرخ . حتما از رو به رو هم همین طوره . کاشکی یحیوی برای من به این قشنگی درآورده بود. ( چشمم شور نیست ها !) . اگه نوک بینی منو دیده بودی می فهمیدی ورم یعنی چی ( البته ورم نیست مال من قد یه کوفته تبریزی نوک دماغم غضروف گذاشته !).
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مامان حسام جان سلام. من خودمم با دکتر محبی عمل کردم حدودا چهل روزه.میخواستم بپرسم بینی دختر شما بعد از عمل رو قسمت قوزش ورم و یکمقدار برجستگی داشت که به مرور برطرف بشه؟؟چون برای من یه کوچولو خیلی کم رو قسمت قوزم برجسته هستش میخوام بدونم ورمه یا نه؟
الهی به من آن ده که آن به.
مامان غزلک ، دخملت چه نازهههه!! لایکش کردم ، عزیزم عمل بینی اصلاااا درد نداره بعد از عمل نه استخونی نه گوشتی
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
منم از بینی مامن نونو خوشم اومده نمیدونم شما دیدین یا نه ایشونم دکترشون علامه بوده به نظرتون میتونه مماخ منم اون مدلی دربیاره
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
میتونم بپرسم هزینه بینیتون چقدر شده؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
من بینی عروسکی دوست دارم متاسفانه عکس از خودم ندارم ولی بینیم استخونیه ی قوزم داره که خیلی نامحسوسه
من بینی کوچیک دوست دارم که تمیز دراومده باشه کج نباشه حتی من خیلیا رو دیدم بینیشون پستی بلندی داره
راسته که میگن اگه معرف ببری کمتر هزینه میگیره؟
مرسی عزیزم توچقد مهربونی
میشه باهم در ارتباط باشیم تا ببینم تغییرات بینیتو
2810