2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
پرنیا جان اگه بتونی بذاری عکساشونو خوشحال میشم اخه منم واسه 2 آبان وقت عمل دارم با سجادیان.... تا اینجام چون خیلی تعریف شنیدم و کار بد ندیدم تصمیم گرفتم عمل کنم با ایشون
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرنیا جان اگه عکس بزاری که ممنون میشم . :) من شناختی ازش ندارم بجز همون یه نمونه که از ناظم دیدم ماله چند سال پیش و تعریف یکی از دوستام . ولی خوب نمیشه به این راحتی از 4 تا کار خراب گذشت
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
سلام بچه ها من دیروز یه دماغ عملی دیدم عالی ازش سوال کردم گفت پیش دکتر اکبرزاده عمل کرده تو بیمارستان اقبال باورتون نمیشه 3 هفته بود عمل کرده بود بدون چسب بدون ورم بدون کبودی عالی بود کسی اسم دکتر اکبر زاده رو شنیده؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
درباره دکتر خاص احمدی کسی چیزی میدونه؟؟؟من بین سامی و کامیابی و خاص احمدی موندم سامی بهش زنگ زدم میگه بعد از عید گرونتر هم میشه :( همین الانشم برام گرونه اما دیگه بیش از 10 تومن پول برا عمل نمیدم
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
5500 با بیمارستان؟؟؟راسی کدوم بیمارستان عمل میکنه؟؟؟؟این قیمته ک واقعن میرزه بینی انجل رو هم ب همین خوبی دراورده بود کلن کاراش این شکلیه بیشتر؟؟؟ هر چی هست خیلی خوشگل درمیاره سلیقه ایه دیگه اما دقیقن همون شکلیه ک من دوس دارم
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
2810