2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
سلام اقا سروش من پیغامهاتونو دیدم ولی نتونستم جوابتونو بفرستم ، واسه همین اینجا جواب میدم، بله من تو این سه تا دکتری که گفتین کار دکتر منافی رو به بقیه ترجیح میدم ، و دلیل اینکه خودم با ایشون عمل نکردم این بود که من پرتز چونه هم میخواستم و ایشون به دلایلی مخالف بودن ، دو تا آقا تو مطبشون دیدم که نمیدونم چه مدت از عملشون میگذشت اما بینیشون کاملا طبیعی بود ، و اگه خانوم منشی بهم نمیگفت من متوجه عملی بودن بینیشون نمیشدم، مطب دکتر برزنجی نتونستم نمونه ای که چندوقت از عملش گذشته باشه ببینم و بهمین دلیل با ایشون عمل نکردم. موفق باشید.
سلام و درود واقعا ممنون اقای در انتظار که با حوصله جواب میدید من غالب رو برداشتم چسب هم چند با تعویض کردم بار اخر به خاطر تعطیلات مجبور شدن خودم بزنم امیدوارم خراب کاری نکده باشم و اما بینیم از نیم رخ خوبه از تمام رخ پهنه اخه پرهای بینیم رو باز نکرده و جمع نکرده حالا باید صبر کنم ببینم چی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای در انتظار لطف خدا سلام من 11 روزه عمل کردم سعی می کنم روبه بالا صاف بخوابم بعضی وقت ها ناخودآگاه می چرخم به پهلو تا ببینن بیدارم کنن ١5 دقیقه اونجور می خوابم. نگران شدم مشکلی پیش نیاد؟
عزیزم آقای در انتظار لطف خدا یه بار مفصل در این باره توضیح دادن! اما دکتر م به من گفت بعد از یه هفته به پهلو بخواب فقط مواظب باش یه وقت بینیت رو له نکنی!!!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام دوستان. یک سوال مگه چسب بینی باید چند ماه باشه.من تو سایت یکی از دکترها خوندم که 30 روز باید باشه.بعد بهناز نوشته سه ماه!!! یک سوال دیگه هم داشتم در مورد دکتر نادریان بود( الناز گلرخ) مدل سرچ کنید گفت بینیش با اون عمل کرده بود من بینی طبیعی دوست دارم.البته بگم من بینیم کوچیک و فقط یک برامدگی کوچیک بالای بینیم دارم که فقط میخوام همون صاف کنه و دست به فرم بینیم نزنه کدوم دکتر بینی طبیعی در میاره؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.بووووووووووس
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
سلام بچه ها واقعا موندم ...لامصب این فکر جراحی بینی داره داغونم میکنه ...نمیدونم چکار کنم از ی طرف اخلاق خودم میدونم ک خیلی حساس ووسواسی ام ک برای انتخاب هرچیزی (از لباس و...)خیلی وسواس بخرج میدم و ب خاطر همین از عواقب عمل ک پششیمان بشم از مدل بینی جدید میترسم خیلی هم میترسم چون من بینی خیلی طبیعی رو دوست دارم، خیلللی طبیعی ها!!!!ار طرف دیگه شکل الان بینی ام که هر کار میکنم باز دوستش ندارم ...واقعا من چکار کنم(پیش هر دکتری هم رفتم اخلاقمو ک دیده گفته عمل نکن چون تو حتما پشیمون میشی)
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
فرناز جون زمان چسب زدن هر دکتری فرق داره.دکتر به من گفت بینی های استخونی یک ماه و بینی های گوشتی با پوست نازک دو ماه و بینی های گوشتی با پوست ضخیم سه ماه باید چسب بزنن که بینی من جز دسته آخر بود عزیزم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
سلام شاپرک جون بینیم خیلی خوب و طبیعی شده واقعا قشنگ شده البته هنوز ورم داره و من دوست داشتم یه کم از پره ها جمع تر بشه و فانتزی تر باشه که دکتر میگه هنوز صبر کن در کل باید صبر کنم که نظر نهایی رو بدم چون دو روز یه بار میرم خودشون چسب رو در میارن ماساژ میدن و عوض میکنن بدون چسب عکس ندارم ولی بگیرم حتما عکس میزارم
یحیوی کارش اصلا خوب نیست البته عملش سبکه و مشکل تنفسی هم من لااقل نداشتم ولی توی مطب دماغ کج هم زیاد می بینین. اگر اصرار دارین پیشش برین اقلا دو روز برین بینی ها رو از نزدیک ببینین ( زیر گچ رو ملاک قرار ندین چون به اشتباه میفتین )
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
ساویتا جان با مطب شهریار یحیوی هم تماس بگیری میگه 6/5 تا 7/5 میلیون اما به آدرسی که توی کارت می نویسی خیلی حساسه . من احمق نوشتم شهرک غرب 7/200/000 گرفت . چون ادرس توی کارت اهمیت نداره یه چیزی بنویس که شاخک هاش تیز نشه . از یه خانمی 5/800/000 هم گرفته یود.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مرسی بهناز جووون. با دکتر نادریان هیچکس عمل نکرده؟ کلا کدوم دکتر طبیعی عمل میکنه از کارهای عروسکی و فانتزی خوشم نمیاد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
درود بر همه امیدوارم حال همه خوب باشه من یه سری ایمیل داشتم قول میدم تا آخر این هفته همه رو جواب بدم ببخشید دیر شد موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810