2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
کساییکه بینیشون گوشتی بوده میشه بیاین درباره سجادیان بگین لطفا. اینکه بینی رو میتونه کوچیک کنه یا فقط ایراداشو میگیره تحویل میده؟ اخه ابیانه بمن گفت نوک بینی شما چون گوشتیه زیاد نمیتونم کوچیکش کنم و تغییر محسوسی نمیکنی فقط میتونم قوزشو بردارم و خوشتراشترش کنم. من میخوام سایز بینیم هم کوچیک شه امیدوارم سجادیان مث ابیانه ناامیدم نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شوهرم اجازه نمیده در ضمن خیلی ورم داره هنوز.والا نمیدونم بعد از عید گرون تر هم میشه از طرفی من خودم بعد از عیدو بیشتر میپسندم برا عمل.بازم بچه هایی که تو فصل پاییز و زمستون عمل کردن هم نظر بدن خودت مقایسه کن.ولی اگه زود عمل کنی تا عید خیلیه.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
بچه ها من دیروز کچمو برداشتم سر بینیم خیلی ورم داشت خود دکتر خیلی تعریف میکرد که چقد خوب شده و کوفتت بشه .. اما خودم که دیدم به نظرم بی حالت بود ولی معلوم بوذ طبیعیه شده بخیه ها رو نکشید هفته بعد میکشه گفتم سربالاست گفت میاد پایین اومد پایین حق نداری غر بزنی چرا پایینه ها!! چسب زد فرم با چسب شبیه فرم بدون چسب نیست کسی میدونی بینی فرم چسبو میگیره یا نه؟ واسه شمام فرم چسب دار و بدون چسب فرق داره؟؟ بخیه رو بکشم سرش چقدمیاد پایین؟ بچه ها نگرانم الان خوکیه انگار من سر بالا دوس ندارم کسی میدونه جواب بده ممنون میشم..
مانا اصلا نگران نباش صبور باش فرم با چسب و بی چسب منم زمین تا اسمون فرق میکرد مخصوصا اولاش اصلا برا همینه میگن میرید نمونه ببینید نمونه با چسب نبینید.تازه گچو برداشتی خیلیی زوده برا قضاوت بذار شکل بگیره درست میشه.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
مانا جون دیروز مطب بودی ؟ منم اونجا بودم :) بچه ها من کنار نوک بینیم یکم فرو رفتگی داره ... دکتر گفت بخاطر برشه ک میخواستم مماغتو کوچیک کنم ... یکم باهاش ور بری پر میشه ... اصن ضایع نیست ... من دقت میکنم معلومه ... به نظرتون خوب میشه این یه نقطه فرو رفته ... یکم ک باهاش ور میرم میاد بالا و خوب میشه ... اما نگرانم .... اگرم نشه معلو.م نیست اما خب بازم دل
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
مانا جون دیروز مطب بودی ؟ منم اونجا بودم :) بچه ها من کنار نوک بینیم یکم فرو رفتگی داره ... دکتر گفت بخاطر برشه ک میخواستم مماغتو کوچیک کنم ... یکم باهاش ور بری پر میشه ... اصن ضایع نیست ... من دقت میکنم معلومه ... به نظرتون خوب میشه این یه نقطه فرو رفته ... یکم ک باهاش ور میرم میاد بالا و خوب میشه ... اما نگرانم .... اگرم نشه معلو.م نیست اما خب بازم دل
مانا جون دیروز مطب بودی ؟ منم اونجا بودم :) بچه ها من کنار نوک بینیم یکم فرو رفتگی داره ... دکتر گفت بخاطر برشه ک میخواستم مماغتو کوچیک کنم ... یکم باهاش ور بری پر میشه ... اصن ضایع نیست ... من دقت میکنم معلومه ... به نظرتون خوب میشه این یه نقطه فرو رفته ... یکم ک باهاش ور میرم میاد بالا و خوب میشه ... اما نگرانم .... اگرم نشه معلو.م نیست اما خب بازم دلم میخواد بی نقص باشه ...
اره عزیزم ی رب به پنج اونجا بودم فاطیما جان شمام بینی ات سربالا بود ؟ الان اومده پایین؟ کلا دکتر بینی همه رو سر بالا میکنه که بعد افت بد نشه؟ به من گفت بینی ات سرش بیاد پایین دیگه غرغر توقبول نمیکنم ی طرفی غر بزن !! نگرانم کرد خب الان بالاست پایینم بیاد زشته حد وسط نداره یعنی؟!!!
2810