2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015462 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه مرسی سپیده جون میزارم شرایطم که واسه سوهان کشیدن اوکی شد خودم تماس میگیرم انقد برخورد منشیاش داغونه اصلا خوشم نمیاد باهاشون حرف بزنم.sepide جون فقط اگه یه موقع واسه تعویض چسب و اینا رفتی دیدی کسی مشکل منو داشته قبلا ببین بعداز سوهان مشکلش واقعا حل شده آخه تا جایی که میدونم این قضیه جای قوز خیلی زیاده.به هرحال ممنون
delshadجان توی این چند سری که من به مطب مراجعه کردم موردی که همچین مشکلی داشته باشه ندیدم فقط دو سه مورد توسایتای مختلف دیدم.چشم اگر موردی دیدم میپرسم خبر میدم. الما جان منم روز چهارم تامپونمو دراوردم تازه خیلیا زودترم درمیارن یعنی منظورشما اینه که باید بیشتر میموند .برای چی؟؟
الهی به من آن ده که آن به.
سلام دوستای خوب من تا حالا خواننده خاموش بودم آخر ماه می خوام بینیم با دکتر یحیوی عمل کنم ولی الان خیلی استرس گرفتم یکی واسه اینکه دکتر به من گفت که بینیت 5 درصد کوچیک می شه و فقط کمی اصلاحات روش صورت می گیره یکی دیگه این که من عمل سوم دکترم و می ترسم دکتر خسته باشه و دیگه اینکه من اصلا مطب گردی نکردم وفقط مطب دکتر یحیوی رفتم و وقت گرفتم می ترسم بینیم تغییری نکنه می شه از دوستایی که با یحیوی عمل کردن خواهش کنم راجع بش یه کم توضیح بدن ممنون می شم اتون
من عکس نیمرخم رو دوبار گذاشتم البته من هنوز چسب دارم و خودمم بدون چسب بینیم رو ندیدم ولی فران جان دیدن :) الناز جون من یک ماه و بیستُ سه روزه که عمل کردم :دیییی الما این که چند وقت تامپون توی بینیت بمونه بستگی به روش دکترت و کاری که روی بینیت انجام داده داره عزیزم
عکسای سایت دکتر یحیوی که اکثرا خوب و بعضیا عالین اما برای منم جای سوال بود که آیا این عکسا واقعی و بدون فتوشاپه یا...؟ یکی از دوستان جدیدا رفته بود مطبش خیلی از نمونه ها خوشش اومده بود و الانم عمل کرده راضیه
سلام رضی جون راستش من تو مطبش یه نفر بیشتر ندیدم آخه من شهرستانم فقط چون رفتم تو سایتش دیدم سر بینی رو خوب جمع می کنه و اینکه مشکل بینی من سر تپلشه واسه همین وقت گرفتم
سپیده جون یه کم نگران شدم اخه خواهرم 8 دوزه در اورد گفتم نکنه رود در اورده شکل بینیم کج و کله شه ماهی تنگ بلور جان ممنون که جواب دادی مانا جان ممنون نگران بودم منم این ترشحات رو دارم البته بینیم خیلی خشک هم میشه ولی دیگه دارو نخوردم فقط اون قطره ها و پماد رو استفاده میکنم یه امپول هم قبل عمل امپول برای حساسیت زدم
2810