2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ طاقت نمیارم کتابو آوردم پای کامپیوتر دارم میخونم نه عزیزم زیاد ارتفاع کم نکرده.من آره گفتم ی کم قوس بده اما عمم ک نخواسته بود اصلا بینیش قوس نداره. یکی از بچه هایی ک هم دوره من عمل کرد بینیش نامتقارن بود 6 ماه بعد از عمل دیدمش بینیش خیلی خوشگل بود اما تقارن نداشت جدیدا ک حرف زدم باهاش گفت ک ورم بوده همشو الان متقارن شده مورد دیگه ایو یادم نمیاد.
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
انجل جون بینیت بلند بود.؟ من که رفتم بهم یه عکس نشون داد گفت میشه این.یه خانومی بود از نیم رخ و تمام رخ(مانتوش کرم بود) بهم گفت بینیت برا عمل خوبه عکسی که نشون داد رو دوست داشتم..ولی برام عکی طب نگار ننوشت.فقط ازمایش نوشت. راستی بهش گفتم قد بینیم کوتاه نشه چون فاصله لب بینیم بلنده.گفت همون میمونه. شما شبیه عکسی که نشون داد بهتون شد بینیتون؟ تا حلا کسی تو مطب دیده بودین که بینیش داغون بشه.یعنی کج یا عیبی که راحت تو نگاه اول دیده بشه.؟؟ فاصله لب و بینیتون تغییر کرد؟ و در اخر مبارتون باشه این بینیه زیبا
مهرسا هم خدایی داره
آره عزیزم من بچگیم خوردم زمین با بینی بینیم کج شده بود اصن.راستشو بخوای ب منم عکس نشون داده بود بینیه هم قشنگ بود اما یادم نمیاد بینیم شبیهش شد یا نه انقدر ک اون موقع استرس داشتم.این عکس ی هفته قبل عملمه انقدر اون دوران ب عمل فکر میکردم از استرس صورتم ریخته بود بیرون سلامت باشی عزیزم.من مدل خاصی ب دکتر نگفتم فقط خواستم مشکل بویایی نداشته باشم بعد از عمل خیلی واسم مهم بود و اینکه بینیم ب صورتم بیاد همین.ی خطیم روی بینیم بود ک گفتم اینو میشه برداشت گفت آره.ب خاطر جدا بودن غضروف سر بینی بود ک واسم درستش کرد. نه من بینی داغون ندیدم فقط نوک بینیمو داد بالا فاصله بین لب و بینیم تغییر آنچنانی نکرد ک تابلو باشه نه عزیزم کلوملا خیلی پایینتر نیست اما ی کم پایینتره
انجل جان اشتباه نمیکنی؟ آخه منشی ها نمیدونن که یعنی وقت گرفتنی نیست آخه من برای ویزیت یک ماهگیم رفتم همون دقیق یک ماه بعد از عمل اسمم رو نوشت نوبتم شد صدام کرد دوستم که با من توی یه روز عمل شده بود یادش رفته بود اون برای خودش یه هفته بعد رفت مهرسا جون خیلییی شانسیه من ۵ بار قبل عمل رفتم مطب یدونه بالای یه سال ندیدم اما برای گچ برداشتنم که رفتم یهو یه سه ساله دیدم
ماهی تنگ بلور ی خانوم منشی داره سنش بالاس خانوم بالایی.من زنگ میزدم بهم میگفت نمیدونم شاید الان عوض شده باشه اما تا چند ماه پیشم اینجوری بود.وقت گرفتنی نیست اما روزی ک بینی های بالای دو ماهو میبینه معلوم یکشنبس حالا تاریخشو باید پرسید
2810