2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
bahar جون بخیه های داخلی اصولا خودشون افتادنین ولی شاید بعضی از داخل دم پرهها باشه ، من شنیدم بخیه کشیدن مثل مو کندنه دردش
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمیتیس جان خواهر من سه سال پیش باهاش عمل کرد . فقط قوس دماغش خوبه . ولی در کل جالب نیست . و یه کوچولو هم کجه. خواستم ببینم جدیدا تغییر سبک نداده ..
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
مرسی آمیتیس جون لطف داری معمولا مطبش همیشه شلوغه و میتونی کلی نمونه ببینی اما شنبه ها شلوغتره. ساعت 3 اونجا باش. مطبشم همون پاسداران، نبش گلستان اول، ساختمان گلستانه. باید بگم من دکترمو از نظر تنفس و سلامت بینی، جای بخیه، تمیزی و دقت واقعا تایید میکنم. ساپورت بعد از عملشم عالیه و کلا شماره خودشو میده که هر موقع سوال داشتی بهش دسترسی داشته باشی. من خودم راحت به هوش اومدم و اصلا درد و حالت تهوع و ... خداروشکر نداشتم. اخلاقشم مااااه هزینشم نسبت به کارش بنظر من نسبت به خیلی از دکترایی که دستمزدشون عجیب بالاس و تازه خرابکاری هم میکنن خیلی خیلی مناسبه. فقط بحث مدل بینی هاشه که دیگه نمیشه تضمین کرد که خوشتون بیاد چون سلیقه ایه. مثلا من خودم دنبال دکتری بودم که نه فانتزی کار باشه و نه خیلی طبیعی کار بخاطر همین احمدی رو انتخاب کردم چون بنظرم کاراش طبیعیه شیکه. یعنی بینی فانتزی نیست ولی در عین حال فرم داره و بی حالت نیست. اینم بگم بینی هاش اونجوری نیست که از اولش خوشگل باشه ... رفته رفته قشنگتر میشه و تو صورت جا میفته. من خودم روزای اول بینیمو از روبرو دوست نداشتم چون خیلی پهن و سربالا بود اما الان واقعا راضیم. سری آخرم که رفتم پیشش گفت هنوز بینیت خیلی تازس و نوکش یکم پایین تر میاد و کوچیکتر میشه. 2شنبه که مطبش بودم یه دختره اومده بود برای مشاوره میگفت قبلش پیش شیروانی رفته گفته نرخم 15ست اما بینی تو چون خیلی پرکاره 17! حالا اگه بینیشو میدیدید!!! بینی قبل از عمل من چجوری بود که همتون میگفتید بینیت کم کار بوده و پت و پهن نبوده، همونجوری بود!!!! یعنی دقیقا مشکلات بینی منو داشت انحراف و دررفتگی غضروف. میگفت شیروانی گفته تو نیاز به پیوند غضروف داری برای همین از وسط (کلوما) بینیت برش میخوره و راه دیگه ای نداره. من که بهش گفتم منم پیوند غضروف شدم باورش نمیشد چون عملم بسته بود و کلوما برش نخورده (البته احمدی کلا بسته عمل میکنه) از مدل بینیه منم کلی خوشش اومد باهام اومد تو اتاق دکتر که بدون چسب هم ببینه. اونجا دکترم بهش گفت که اصلا برای پیوند غضروف نیازی نیست که کلوما برش بخوره. مطب کامیابی هم رفته بود میگفت از هر 10 تا مریض 5 تاش خوب بودن 5 تاش بد. یه خانومه هم بود که دخترش با دکتر عمل کرده بود میگفت یکی از دوستاش 2ماه پیش با نادریان عمل کرده اما الان یکی از پره هاش بازه و پهن یکی دیگه بسته، پیش نادریان که رفته بوده بهش گفته با گوش پاک کن اونیکی پرتو رو به بیرون بکش تا مثل هم شن! جای بخیش هم افتضاح مونده انگار که گود شده باشه. ازشم 6800 گرفته. خب این اطلاعاتم بود امیدوارم بدرد کسی خورده باشه.
رز جان قوس اگه بده در حد یه میل. یه بار که مطبش بودم یه دختره بود که 5 ماه میشد با دکتر عمل کرده بود بینیش یه قوس ملایم و قشنگ داشت میگفت قبل از عمل به دکتر گفتم که قوس زیاد بده دکتر قبول نکرده گفته من فکر چند سال دیگتو میکنم، چند سال دیگه که سنت بره بالاتر یه بینیه فانتزی رو صورتت اصلا قشنگ نیست. کلا به خواسته هات توجه میکنه ولی اگه ببینه بد میشی انجام نمیده
googooli جون من یکی از دوستامم می خواد ترمیم کنه بینیش رو ، احمدی ترمیمم انجام میده که با دوستم برم مطبش ؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
معمولا انجام نمیده ولی دو سه نفرو دیدم که قبولشون کرده. حالا میخوای دوستتم ببر بینیشو ببینه شاید قبول کرد. ویزیتش رایگانه ضرر نداره. راستی 3 بری فکر کنم دو/سه ساعت بعدش نوبتت شه پس میتونی کلی نمونه ببینی و با مریضا صحبت کنی.
من خیلی دارم اذیت میشم از یکشنبه تا امروز که خواب بودم سرما خوردم و گلودرد و آبریزش بینی هم دارم فقظ از دهان میتونم نفس بکشم دهنم خشک خشک میشه نه میتونم بخندم نه گریه کنم حرف هم نمیتونم زیاد بزنم خسته شدم کی خوب میشم؟
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
2810