2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهاندیده چرا تو سایتش ادرس نداره؟ ادرسش کجاس؟ ولی خیلی تازه کاره نه؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام دوستان من یکشنبه عمل کردم لبم تغییر شکل داده و ورم کرده دوستایی که تجربشو دارید دوباره لب ب شکل اولیه ش برمیگرده؟ و شنبه باید برم بخیه ها رو بکشم درد داره خیلی؟
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
سلام نانا جون مبارک باشه. آره عزیزم نگران نباش چند روز دیگه خیلی بهتر میشه. اما معمولا یکی دو ماه طول میکشه که به حالت اولش برگرده. ابریشم جون تا 2 هفته. البته بعد از این مدتم رعایت کنی و مثلا تا یه ماه غذاهای سفتی مثل ساندویچ نخوری بهتره.
nana اره عزیزم خوب خوب میشه منم هنوز خو خوب نمیتونم لب بالامو تکون بدم ... »:) راستی بچه ها دیروز رفته بودم دکتر یه دختره با دکتر جوادی عمل کرده بود ... گفت مطبش تو ونکه ... 5 گرفته ازش ... خوب شده بود :) من خوشم اومد .. خیلی طبیعی بود .. قبل عملشم دیدم استخونی بود و دراز ... خیلی خوب بود به نظرم .. اگر تونستید به مطبش یه سر بزنید :))
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
سلام دوستان شامانا جان چند تا دکتر نیمه فانتزی کار عالی میشه معرفی کنید ؟ واسه بینی کم کار مسعود صحراییان چطوره ؟؟؟ شما مطب کامروا هم رفتی ؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
googooli جون دکتر احمدی پاسداران گلستان یکم عزیزم؟ بعد من چه ساعتی اونجا باشم می تونم خیلی نمونه ببینم؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
roz جون صحراییان خوب نیست بینیه یکی از اشناهام رو زده داغون کرده
2810