2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
خدایی منم از همون هفته اول همه جوره خوابیدم مگه میشه عاخه یه ماه درست نخوابیم........ من الان مشکلم اینه که تا یه باد بهم میخوره بینیم کیپ میشه نمیدونم دیگه اگه راهی به ذهنتون میرسه یا دوای دردی وجود داره بگید.... خیر از دنیا و اخرتتون ببینید
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا همچنان به من صبر بده! متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن در دوران رزیدنتی در بیمارستان فلان و فلان و فلان با گرفتن هزینه ی نازلی زیر نظر اساتید خودشون جراحی زیبایی انجام میدن؟! خب اشتباه میکنن! اشخاصی که به اونها مراجعه میکنن و حاضرن در قبال پرداخت هزینه ای ناچیز گرانبهاترین داشته ی خودشون که سلامتی و چهره ی خودشونه رو در اختیار یه سری تازه دکتر که از قضا کوچکترین دید و تصوری از زیبایی شناسی بینی و سایر اجزای صورت ندارن و هنوز به درستی آموزش ندیدن قرار میدن هم اشتباه میکنن! بسیاری از اون اساتید خودشون دوره ی آموزشی مربوط به انجام جراحی های زیبایی صورت رو نگذروندن و اینجا این سوال پیش میاد که اون اساتید دقیقا چه چیزی رو میخوان و بلدن که به شاگرد هاشون آموزش بدن؟! چیز هایی که خودشون آموزش ندیدن رو؟! نکته : باید دید اون استادی که این رزیدنت ها زیر نظر اون جراحی میکنن خودش اون دوره ی 2 ساله ی مربوط به جراحی های زیبایی بینی رو در یک کشور خارجی گذرونده یا خیر. بله، پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هم در طول دوران تخصص اول تحت نظر اساتیدشون انجام عمل های زیبایی صورت و ... رو ابتدا آموزش و بعد شخصا انجام میدن، تفاوت این دسته با رزیدنت های بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن اینه که دانشجویان فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی حداقل به صورت تئوری و عملی توسط افرادی با دید و شناخت و سواد کافی در این حوزه آموزش دیدن. پر واضحه که هر پزشکی باید کار خودشو از یه جایی شروع بکنه و هیچکس از روز اول 10 سال 15 سال تجربه جراحی نداره، صحبت من اینه که اون پزشک قبل از اینکه تیغ جراحی دستش بگیره و در زمینه ی عمل های زیبایی وارد عمل بشه آیا واحد های تئوری مربوط به زیبایی شناسی و تناسب اجزای صورت با هم رو هم گذرونده و توسط کسی که علم این کارو داشته به درستی جهت انجام جراحی های زیبایی آموزش و تعلیم دیده؟! تو مملکتی که حتی پزشک متخصص جراحی عمومی، حتی دندانپزشک و جراح فک و ... هم عمل های زیبایی نظیر جراحی بینی، بوتاکس و تزریق ژل و پروتز گونه و سینه و باسن و ... انجام میدن! جای تعجب نیست اگر خیلی اتفاق های دیگه هم بیفته! پس بازم تکرار میکنم، اینکه رزیدنت های گوش و حلق و بینی عمل زیبایی بینی انجام بدن خلاف قانونه! همونطور که اگه اساتیدشون هم بدون گذراندن دوره های مربوط به جراحی های زیبایی این کارو انجام بدن خلاف قانونه! یا بهتر بگم سوء استفاده از خلاء های قانونی موجوده! همون حرفی که دکتر نقیب زاده فرمودن، اینکه علاوه بر فوق تخصص های جراحی پلاستیک و ترمیمی ما هم این دست عمل های زیبایی رو انجام میدیم! چرا؟ چون وزارت خانه مانع نشده! دلیل آقایون اینه! به این موضوع استناد میکنن که چون قانون مانع نشده ما هم انجام میدیم! اون متخصص جراحی عمومی هم همینو میگه! اون دندانپزشک و جراح لثه هم همینو میگه! اون جراح فک و صورت هم همینو میگه! چون قانون مانع نشده ما هم انجام میدیم!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
و باز شاید برای دوستان جالب باشه که طبق همین قانون پر از عیب و ایراد حتی یک پزشک عمومی هم میتونه جراحی بینی انجام بده! مادامی که نقصی وارد نکنه و شاکی خصوصی نداشته باشه و جرمش اثبات نشه ! و زمانی که جرمش اثبات شد پروانه ی پزشکیش ابطال میشه! جالبه نه؟! در عین باور ناپذیر بودن و مسخره جلوه کردن حقیقت داره متاسفانه. اینجا ایرانه! کشوری که پزشک به جای خارج کردن کلیه ی چپ که مشکل داشته کلیه ی راست که سالم بوده رو خارج میکنه و بعد از عمل مشخص میشه که ای بابا، کلیه ی سالم رو خارج کردیم که! و با یک عمل دیگه کلیه ی چپ هم که خراب بوده رو خارج میکنن و اون شخص در عین ناباوری دیالیز لازم میشه و پیوند کلیه لازم در حالی که یه کلیه ی خودش سالم بوده! کشوری که فردی که ناراحتی ریه داشته طی 2 هفته 2 بار با بیهوشی کامل جراحی میشه و بر اثر آمبولی ریه فوت میکنه! کشوری که جراح غیر مجاز در اواسط عمل جراحی و در حالی که شکم بیمار بازه به محض اطلاع از ورود بازرس از اتاق عمل و بیمارستان فرار میکنه و رئیس اون بیمارستان میاد و شروع میکنه به ادامه ی جراحی و بستن شکم و اون دختر جوان الان روده نداره، اون دختر جوان کنترل ادرار و مدفوع خودشو نداره، اون دختر جوان هرگز نمیتونه ازدواج کنه و بچه دار بشه و پزشکش به حداقل مجازات ممکن محکوم میشه! پس صحبت از قانون و تبعیت از اون اگر نگیم مضحکه چندان جدی به نظر نمیرسه! ای کاش میشد و میتونستم خیلی از چیزایی رو که میدونم بازگو کنم و جهت استناد اسم اون شخص و اشخاصی رو که این اطلاعات رو در اختیارم گذاشتن رو مطرح کنم اما هم برای من هم برای اونها مسئولیت داره و به خیلی هاشون قول دادم اسمی ازشون برده نشه.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
و این جمله ی تکراری رو هم بگم بد نیست که آیا شما حاضرین قلب خودتون رو برای جراحی به یه متخصص جراحی عمومی بسپارین؟! اونم جراحه دیگه! 100 دفعه تیغ جراحی گرفته دستش! چه ربطی داره؟ قلبو خوب نمیشناسه؟! خب شاید کتاب زیاد خونده باشه راجع به قلب! اصلا شاید تیغ جراحی رو گرفته باشه دستش و 20 تا عمل قلب هم انجام داده باشه قبلا! حالا اون 2 نفر 3 نفر اولی شانس نیاوردن و اصلا عمرشون به دنیا نبوده که فوت شدن! ولی بعد از اونا که یاد گرفته! فهمیده بطن چپ چیه بطن راست چیه! دهلیز و میترال و سیاهرگ و سرخرگ کدومه! پزشکه دیگه به هر حال! پس چرا میرین سراغ فوق تخصص جراحی قلب؟! دبیر فیزیک بیاد ریاضی درس بده، چه اشکالی داره مگه؟ شاید بلد بود خب! یا معلم ورزش بیاد هنر آموزش بده! شاید نقاشیش خوب بوده از بچگی، از کجا معلوم؟! ولی فرق هست بین کسی که فیزیک خونده با اونی که ریاضی، فرق هست بین کسی که نقاشی و هنر رو اصولی آموزش دیده و درسشو خونده با اونی که نقاشیش همینجوری خوبه! به جز این ها چیزی به ذهنم نمیرسه! حداقل در حال حاضر!
من به هیچ عنوان نمیگم همه ی فوق تخصص های جراحی پلاستیک و ترمیمی فوق العاده و ماهر و عاری از هرگونه خطا و اشتباه هستن! خیر، یکی مثل دکتر لاهوتی هم فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی بود و اون فجایع رو به بار آورد! پس همونطورکه قبلا بارها گفتم صرف فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی بودن دلیل بر خوب بودن اون پزشک نیست و نمیشه، همونطور که صرف متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن بودن دلیل بر بد بودن نیست و نمیشه! تو هر دو دسته پزشک خوب و ماهر داریم پزشک بد و خرابکار هم داریم. صحبت من اینه که بر خلاف تصور عموم خود پزشکان گوش و حلق و بینی به 2 دسته تقسیم میشن، دسته ی اول : متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن (فقط) دسته ی دوم : متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن ( + گذراندن دوره ی 2 ساله ی مربوط به اصول جراحی های زیبایی صورت و بینی مثلا) و اینکه اگر 5 تا پزشک متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی هستن که هم این دوره ی زیبایی رو گذروندن، هم سن و سال و تجربه ی قابل قبولی دارن، هم منطقین و کارشون خوبه و تعداد کار های خرابشون کمه، در مقابل 20 تا پزشک متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی هم هستن که علی رغم شهرت و آوازشون کار های خراب و خیلی خراب و بعضا فراوان هم دارن! به طور مثال دکتر سید سعید حجازی متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر توکلی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر مهدی طرزی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر دوغایی مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر محمد عامری گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر بهمن مقدم گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر ابولفضل زارعی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر محرابی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر فتاحی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن دکتر چایچیان گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر صوفی زاده گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر ابطحی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر نراقی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر هرمز باز یاری دلاور گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دکتر علی اصغر پیوندی گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن و خوب بودن اون معدود پزشکای متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی به معنی بد نبودن این تعداد زیاد که میشه اسم هایی چون رزمپا، بشارتی و علامه و ... رو هم بهش اضافه کرد! نیست! و گاهی اوقات بد نیست اگر امکانش نیست که شخصا یه سری به کمیسیون پزشکی 4 راه فلامک بالاتر از میدان صنعت بزنید که اتفاقا ورود برای عموم آزاد است! حداقل 4 تا سایت مربوط به دادسرا و 4 تا مصاحبه با مقامات مسئول دادسرا رو بخونین که بیشترین شکایات مربوطه به دادسراهای جرائم پزشکی در حوزه ی زیبایی مربوط به متخصصان بیماری های گوش و حلق و بینی بوده و هست یا خیر؟! مخلص کلام اینکه : صرف نظر از تخصص هر دسته چیزی که بسیار اهمیت داره اینکه اون پزشک 1. دوره های مربوط به زیبایی شناسی و انجام عمل های زیبایی رو گذرونده یا خیر؟! 2. سن و تجربه ی کافی و لازم و تعداد عمل بالا و علم به روز رو در کارنامه ی خودش داره یا خیر؟! 3. بینی های خرابی که دیگه امیدی به درست شدن و ترمیمشون نیست و نباشه در اون حداقل 3 بار مراجعه به مطبش مشاهده کردین یا خیر؟! 4. اصلا سبک کاریش با چیزی که مدنظر شما هست یکی هست یا خیر؟! و ...
اقای لطف خدا اول ادعا کردید که رزیدنتها حتی یک جراحی زیبایی بینی انجام نمیدهند و بعد که جوابتونو دادم با شلوغکاری و متنهای بلند نوشتن میگید حق انجام اونو ندارن سوادشو ندارند و اصلا استاداشون بلد نیستند،، از این به بعد همه میان از شما اجازه میگیرند و باید به شما امتحان پس بدهند،، کاش حداقل جرات اینو داشتید که بگید اشتباه کردید اقای خودبزرگ بین
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
اقای در انتظار لطف خدا! شما دو ساله کارت مطب گردیه واقعااااا؟؟؟؟ یعنی شما بین گوش و حلق و بینی ها که اصلا می گی بی سوادن و قبولشون نداریییی پاشدی رفتی ٣٠ ویزیت دادی ویزیت شدی؟!!!! شما واقعا بالای ٣٥ تا دکتر پاشدی رفتی مطباشون و نمونه دیدی و یا حتی بعضیاشونم دو تا سه بار مجددا مطبشون رفتی تا نمونه بیشتری ببینی؟؟ (من تجربه کردم، مثلا دکتر منافی که فوق تخصص داره رو به اندازه موهای سرم مطبش رفتم و دیدم تعداد کارای مشکل دار و بی دقتش زیاده و کلا بیخیالش شدم ) شما دکتر قبلیتم می گی متاسفانه تحقیق درستی دربارش نکردی و بینیت رو دادی دستش که این شد! شما در حال شکایت ار دکتر قبلیتی این ور و اونورم ادمایی که بینیشون خراب شده رو تو همون شکایت کشیات دیدی!!! حالا اومدی کلی می خوایی فتوا بدی! نه برادر من شما الان تو موقعیتی نیستی که بخواد اینجوری حکم کنه! حالا هر چقدر هم متنای طومار وار اینا بنویسی ! شما نشون دادی خیلی ادم بی دقتی هستی که متن من رو حتی درست نخونده ، می خوای یه جورییی مخالفت کنی و خودنمایی کنی! شما اینجا واسه حرف و تجربه هیچ کس احترام قائل نمیشی و متاسفانه می خوای منم منم کنی! خنده داره واقعا
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
علامه؟! من پارسال زمستون مطبش رفتم. نمونه هم زیاد بود. واقعا بد بودند بینی ها! نوک بینی ها اصلا خوب جمع نشده بودند، ورم شدید، یکی هم بود که یه پره بینیش پایین تر از اون یکی پره بود!! کلا کارش زیر معمولی. آلبومش که مال سال 86 و این حدودا بود بهتر از نمونه ها بود. نمونه ای که خودش از روی آلبوم نشونم داد و بهم پیشنهاد کرد ظاهرش تر و تمیز بود اما یک کجی جزئی داشت! فکر کنم کارش افت کرده. البته این نظر منه!
ابریشم جان بله من راضیم :) بخصوص که این هفته ورم هام بشدت کمتر شده البته کلی دکترُ دستیارش ماساژ دردناک بهم تحمیل کردن :| وگرنه الانم همونقدر بود :دی من هنوز چسب دارم خودمم بدون چسبشُ ندیدم عزیزم ولی یه عکس نیمرخ گذاشته بودم که نمیدونم صفحه چند بود نیمرخ : http://8pic.ir/images/njgsk17pywtv6zujwue1.jpg
ماهی جان نیمرخت که خیلی خوبه مبارک باشه کارهای کامیابی خیلی پر ورمند خواهر زن داداش من یک سال و نیم قبل باهاش عمل کرده البته گوشتی بوده بینی اش خیلی نسبت به اوایلش کوچکتر شده تازه به نظر من هنوز ورم داره
2810