2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
خانوم نیوشا :در مورد دکتر کلانتر هرمزی چیزی که به ذهن من میرسه! 1. اینکه سایر پزشک ها هم تشویق بشن به کار های اینچنینی و دست از پول پرستی و دلار روی دلار گذاشتن و تجارت کردن بردارن و یادشون بیاد چه سوگندی خوردن و اینکه پزشکی رسالته و نه تجارت! 2. مردم اون شهر و منطقه تا حد امکان آگاه بشن و مطلع که ایشون دارن به اون شهر و اون بیمارستان مشخص میرن و کسایی که مشکلی دارن خودشونو به اونجا برسونن، چون تا جایی که من میدونم اخبار اعلام نمیکنه این موضوع رو! 3. کسایی که میخواستن قبلا با تلفن و الان با ایمیل سوالی چیزی بپرسن یا حضوری برن مطب و برای ویزیت شدن اصرار کنن بدونن تو این تاریخ ایشون مطب و اصلا تهران نیست! 4. کسایی که از طریق ایمیل سوال مطرح کردن و بعضیهاشون شاکی که چرا یک ماهه من سوال کردم جوابی داده نشده متوجه بشن ایشون درگیر کار های سفر به بوشهر و هماهنگی های مربوط به اون هستن و فرصت نکردن حتما که همه ی ایمیل ها رو جواب بدن! 5. ایشون میتونستن منشی یا دستیارشون که ایشون هم فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هستن رو مسئول دیدن عکس ها و پاسخگویی به ایمیل ها بکنن! ولی اتفاقا از اونجایی که مسئولیت پذیر هستن و اتفاقا شان مریض رو در نظر میگین خودشون شخصا این کارو انجام میدن! 6. قبلا هم گفتم، ایشون رئیس بیمارستان 15 خرداد هستن (بخش جراحی) ، تو دانشگاه تدریس میکنن، سفر های استانی به مناطق محروم میرن و هرچقدر بتونن همونجا و کسایی که امکانات و شرایط خاص و ویژه ای بخواد رو به تهران معرفی میکنن و رایگان جراحی میکنن! 7. یکبار که به مطب ایشون برین متوجه خیلی چیزها خواهید شد و جواب خیلی سوال هاتون رو خواهید گرفت! وقتی از شمال و جنوب و غرب و شرق کشور و آلمان و کجا و کجا بلند میشن میان مطب ایشون و گذشته از متقاضیان عمل های زیبایی بینی و پلک و لب و ... چه کودک و حتی نوزاد هایی با چه شرایطی و در تعداد 50 نفر 60 نفر 70 نفر و حتی تنفس در مطب سخت میشه گاهی اوقات ایشون باید چه کار بکنن؟! چه جوری وقت بدن؟ شما بفرمایید ایشون همون کارو بکنن!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
آقای در انتظار خدا سلام .ینی فقط فوق تخصص برای بینی خوبه.پس من باید بیشتر تحقیق کنم ولی مثلا مطب دکتر زینلی جایرسوزن انداختن نیست قیمتش با بیمارستان لاله می شه 21 میلیون خودم هفته پیش اونجا بودم ولی گوش حلق و بینی هستش ولی مریضاش همه راضی بودن با اینکه من خوشم نیومد و عکس قبل و بعد مریضا رو دیدم خیلی فرقی نداشت ینی خوب بینی رو در نمیاره حتی من 3 بار مطب ایشون رفتم .چجوری می شه که کارش انقدر گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانی من دیگه گزینه جدید روی میز ندارم یک چند تا گزینه جدید اعلام کن ! طبیعی کار و شیک و تمیز و هماهنگ با اصول سلامتی و زیبایی دکترایی که رفتم خاص احمدی . سامی . فرهنگ . یزدانفر . سحادیان . برزنجی . احمدی .منافی
والا من میدونم دکترایی هستن که خیلی دست به خیر هستن ولی کسی خبر نداره . هیچ جا هم اعلام نمیکنن ! با این طرح تحول نظام سلامت هم شاید اتفاقاتی بیفته در آینده که اون هموطن بوشهری عزیزم از امکانات درمانی برابر مستفیظ شه . ان شاالله .
الی: فکر کنم صفحه اول خیلی کامل باشه یعنی تا اونجا که به ذهنم اومده و دوستان خوب تاپیک کمک کردن نوشتم سعی کن بهشون عمل کنی تا یه وفت خدایی نکرده مشکلی بعد عمل پیش نیاد اکثرا نظرات دکترهاست و یه سریاشم تجربیه ایشالا عمل خوبی داشته باشی و مطمئن باش بینیت خیلی خوب میشه باز اگر سوالی داشتی بپرس نیوشا: خب الان وقتشه یه سری گزینه های روی میز رو بندازی زیر میز و بین روی میزی ها انتخاب کنی :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
خانوم مانلی : بیش از چیزی که بتونین تصورش رو بکنید بحث شده در مورد اینکه برای جراحی بینی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی که درس این کارو خونده خوبه یا متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی که چیزی که درسشو خوندن و اون انجام عمل هایی نظیر عمل لوزه و حنجره و غدد لنفاوی گردن و برداشتن تومور های خوش خیم و بدخیم ناحیه سر و گردن و در حوزه ی بینی نهایتا عمل سینوس های بینی به روش آندوسکپ یا معمولی و ... رو رها کردن و بدون داشتن کوچکترین شناختی از زیبایی و استانداردهای بینی و تناسبش با سایر اجزای صورت و خیلی چیز های دیگه صرفا به طمع پول وارد این حیطه شدن و در زمینه ی عمل های زیبایی صرفا جراح تجربی محسوب میشن! به این معنی که 100 تا بینی رو خراب کردن تا تازه فهمیدن باید چه کار بکنن! که در اکثر موارد هنوز هم متوجه نشدن! شما یه سر به صفحه ی اول تاپیک ترمیمیها بزنید میبینید از 21 پزشک خرابکار که یک عالمه شاکی دارن اونور و بینیهاشون دچار مشکلات شدید تنفسی و ظاهری شده 17 مورد متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی بودن، 2 مورد متخصص جراح عمومی و فقط 2 مورد فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی! و تازه بعضی از اون 17 نفر پزشک خرابکار از سرامدان متخصصان بیماری های گوش و حلق و بینی!!! و این گویای خیلی موارد خواهد بود! این توضیح رو هم اضافه کنم که "متخصصان بیماری گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن" خودشون 2 دسته هستن، کسایی که بعد از گرفتن مدرک تخصصشون و بدون گذروندن هر نوع دوره ی جراحی زیبایی شروع به انجام این دست عمل ها میکنن که به نظر من تعریف سر و گردن مشخصه و پروتز لب و کاشت گونه! و پروتز سینه و ... رو شامل نمیشه! و کسانی که در یکی از کشور های خارجی دوره های حداقل 2 ساله ی مربوط به جراحی های زیبایی رو گذروندن ( که امیدوارم اونایی که مدرکشو دارن واقعا گذرونده باشن دورشون رو!) و بعد شروع به جراحی های زیبایی میکنن!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
آقای در انتظار خدا می شه کمکم کنید خواهشا اگه می شه چندتا دکتر بهم معرفی کنید مطب گردیش با خودم .لطفا می خوام اگه خوب بود دکترمو عوض کنم .فقط این هفته می تونم .پلییییییییییییز من قبولتون دارم خیلی.
سجادیان من نپسندیدم چون کارش تمیز نیست بغل پره ها حالت نیمه کلیپسی داره .به خودشم کفتم برام توضیح داد چرا ! من سه تا کار یه هفته ایی دیدم که اصلا نمیشه در موردشون قضاوت کرد ولی سر جمع دکتر متوسط و خوبیه . شنیدم کار خراب و ناراضی هم داره اما من خودم ندیدم . من به نظر خودم تا ده میلیون مجازه واسه عمل بینی بقیش خرج اضافیه ! دکترای قیمت بالا مثل شیروانی رو که قوس میده نمپسندم . ملتجی هم کار چندین سالش جلومه که بعد چند سال حالت بینی بر میگرده . مثلن پره ها رو که خیلی جمع کرده بعد چند سال یه شکل زشتی گرفته ! قیصری و نراقی هم که بیشتر برندن تا دکتر راستی من مائده رو هم تو مطب سجادیان دیدم نسبت به قبلشون که خیلی خوب شده بود ولی مثل اینکه به ایشونم گفتن بیا برای روتوش ! حالا نمیدونم رفتن یا نرفتن .
دوستان اگر بینی هاتون پرکاره دنبال بینی ایده آل نباشید من خیلی مطبها رفتم و تحقیق هم زیاد کردم بی اغراق بگم دچار یه بیماری شدم که آدمها را بینی هایی که می بینم که دست و پا و صورت دارند یعنی هر جا میرم فقط بینی ها را می بینم اولا که بینی خوب تو کوچه و خیابون و پاساژ و مهمونی خیلییییی کم دیدم بدترینهایی که اینجا دیدم منظورم بینی های کاربرهایی که اینجا عمل کردند در مقابل بینی هایی که تو بیرون می بینم عالی هستند اون بینی هایی که اینجا می بینید و خیلی عالی هستند بینی های خودشون خیلی کمکار بوده
بینی پرکار و بزرگ و گوشتی امکان تبدیلش با یه عمل به یه بینی ایده آل در یه صورت ممکنه اون هم اینکه دکترتون شیروانی باشه که اون هم باید ریسک کج شدن و خیلی ایرادهای دیگه را به جون بخرید
2810