2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
شامانا جان مطب خلوت خلوت بود ینی به غیر از من هیچ کس دیگه تو اون مطب تشریفاتی بزرگ نبود اول که رفتم بعد دوتا دختر از اتاق دکتر اومدن بیرون و من رفتم تو .دکتر حدودا 70 ساله به نظر میومد کراوات زده بود و خیلی باکلاس بود به من گفت عمل بسته انجام می ده ینی اصلا پاره نمی کنه بعد گفت بینی منشی عاشم اینطوری عمل کرده فقط هم در بیمارستان دی و تهران عمل می کنه قیمت 10500 داد با بیمارستان
Manely جان: درخواسن دوستیمو قبول کن. Rezy جان: اوکى کردم مى تونى پیام خصوصى بدى.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجون وشهناز عزیز ممنون از اظهارلطفتون خدا کنه همینطور باشه چون دکتر دخترم نه تنها تا حالا خرابکاری ازش نشنیدم بلکه تو این مورد دیگه حداقل اصلا ولی چون پره هاش باز شده یه کم میترسم عذر میخوام مال شما بعد چند وقت درست شد؟
مامان حسام جان : دکتر دخترتون کى بوده؟ من کار اکثر دکترارو مى شناسم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Manelly اون چیزیو که میخوای تا جایی که بتونه انجام میده ینی واسه من که اینطوری بودش اره وقتاش یکم پره من خودم واسه یکی وقت میخواسم از ١ ماه پیش به منشیش گفتم اوکی کرد واسم با منشیش صحبت کنی را میاد باهات اگه جا داشته باشه
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤
Manely جان منم نظرم با دکتر ابیانس ولی هنوز مطبشون نرفتم بچه های اینجا یکی دو نفر ازش نمونه زنده دیدن میگن قشنگ بود یکیشون ابریزش بینی داشته انگار من در همین حد میدونم.شما رفتی مطب دکتر چی گفت؟قیمت چقدر گفت؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
Nely951 سلام.من اول تو سایتش نمونه هاشو دیدم رفتم مطبش .نسبتا شلوغ بود ولی متاسفانه بینی ها همه چسب داشتن و نمیشد درست نظر داد.خود دکتر خیلی خیلی خوش اخلاق بود و همیشه می شه موبایلشو گرفت و باهاش حرف زد و سوال پرسید مگر اینکه سر عمل باشه که بازم منشی اش جواب می ده.قیمت کلا با کلینیک 4 تومن .ولی من نمی دونم این بهتره یا سجادیان کاش کسی اینجا بود که منو کمک می کرد.
من دو تا کار از ابیانه دیدم از نزدیک کارش واقعا تمیز بود دو تا خواهر یکیشون که گوشت کوب رو بینیش بود انقد بزرگ بود. یکی دیگشون کم کار بود ولی کلا قشنگ در آورده
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
2810