سلام دوستان در راستای اینکه برید مطب از نزدیک ببینید کارای دکترها رو که منم خیلی باهاش موافقم اینو اضافه کنم که دکتر برزنجی اجازه تو مطب نشستن نمیدن ! بهانه شونم اینه که میگفتن من به مریضام اهمیت میدم و مریضای زیبایی خیلی حساسن یکی بدم نگاشون کنه ناراحت میشن و میان پیش من گریه ! منم چون میخوام به حریم بیمارام احترام بزارم اجازه نمیدم هر کی بیاد تو مطبم با بیمارام مصاحبه کنه ! مطب من نظم داره و مثل خیلی ها نیستم که حتی یه منشی هم ندارن و رفت و امد تو مطب کنترل شده نیست و برای وقت بیمار ارزش قایل نیستن ! البته این حرفا ها رو خیلی محترمانه زدن و در آخر بعد از شنیدن حرفا و دلایل بنده گفتن که میتونی به بهانه دادن آزمایش و سی تی نشون دادن یه روز بیایی و هی نوبتت رو بدی به این و اون و بشینی نمونه ببینی ! که خوب اونم با هماهنگی منشیه دیگه
بعد خیلی جالبه که ایشون که خیلی به حریم بیماران احترام میزارن پس چرا تو سایت عکس بیماران رو هر چند ماسکه میزارن ؟!اونم که گلچین کارای خوبشونو که !!!
من از وقتی تو این سایت اومدم برای تحقیقات کلن نظرم به عمل منفی بود منفی ترم شده ! با چم خم عمل بینی آشنا شدم و به هر دکتری نمیتونم اعتماد کنم !! متاسفانه من فکر میکردم کارم با اشنایی با این سایت اسون شده اما سخت تر هم شده . :((( و من حس کردم این چند تا دکتری که باهاشون اینجا اشنا شدم همه این سایت رو خوب میشناسن و میخونن . الانم میخوام یه مدت زوم کنم روی دکتر یزدانفر . واقعا صادق ترین دکتری که من دیدم تا به حال ایشون بودن . اگر ایشونم نشد نمیدونم دیگه من کی عمل خواهم کرد !!!عایا اصلا عمل خواهم کرد یا پولشو خواهم داد به خیریه