2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان در راستای اینکه برید مطب از نزدیک ببینید کارای دکترها رو که منم خیلی باهاش موافقم اینو اضافه کنم که دکتر برزنجی اجازه تو مطب نشستن نمیدن ! بهانه شونم اینه که میگفتن من به مریضام اهمیت میدم و مریضای زیبایی خیلی حساسن یکی بدم نگاشون کنه ناراحت میشن و میان پیش من گریه ! منم چون میخوام به حریم بیمارام احترام بزارم اجازه نمیدم هر کی بیاد تو مطبم با بیمارام مصاحبه کنه ! مطب من نظم داره و مثل خیلی ها نیستم که حتی یه منشی هم ندارن و رفت و امد تو مطب کنترل شده نیست و برای وقت بیمار ارزش قایل نیستن ! البته این حرفا ها رو خیلی محترمانه زدن و در آخر بعد از شنیدن حرفا و دلایل بنده گفتن که میتونی به بهانه دادن آزمایش و سی تی نشون دادن یه روز بیایی و هی نوبتت رو بدی به این و اون و بشینی نمونه ببینی ! که خوب اونم با هماهنگی منشیه دیگه بعد خیلی جالبه که ایشون که خیلی به حریم بیماران احترام میزارن پس چرا تو سایت عکس بیماران رو هر چند ماسکه میزارن ؟!اونم که گلچین کارای خوبشونو که !!! من از وقتی تو این سایت اومدم برای تحقیقات کلن نظرم به عمل منفی بود منفی ترم شده ! با چم خم عمل بینی آشنا شدم و به هر دکتری نمیتونم اعتماد کنم !! متاسفانه من فکر میکردم کارم با اشنایی با این سایت اسون شده اما سخت تر هم شده . :((( و من حس کردم این چند تا دکتری که باهاشون اینجا اشنا شدم همه این سایت رو خوب میشناسن و میخونن . الانم میخوام یه مدت زوم کنم روی دکتر یزدانفر . واقعا صادق ترین دکتری که من دیدم تا به حال ایشون بودن . اگر ایشونم نشد نمیدونم دیگه من کی عمل خواهم کرد !!!عایا اصلا عمل خواهم کرد یا پولشو خواهم داد به خیریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان .من با دکتر ابیانه وقت گرفتم برای ع شهریور ولی الان از عکسهایی که بچه ها از نمونه کاراش گذاشتن خوشم نیومد .عکسهایسایت خیلی خیلی تمیزه .در ضمن مفصل مطب گردی کردم .هر چی بیشتر گشتم کمتر به نتیجه رسیدم .کسی با دکتر ابیانه عمل کرده یا می دونه کارش چجوریه
خیلی استرس دارم بابت انتخابم چون بینی ام خیلی خیلی کوجیکه و ایرادی هم نداره .نه قوز داره و نه سر پایینه فقط می خوام خوش تراش بشه اگه سجادیان بهتره کنسل کنم دکتر ابیانه رو؟ خواهشا کمکم کنید
اینم بگم که مطب زینلی و فرخی و شاپوری و صوفی زاده و حق گذار و فروهنده و عارف و چایچیان و محسنی مقدم هم رفتم بعد یکی از دوستام دکتر ابیانه رو معرفی کرد دیگه انقدر از مطب گردی خسته بودم وقتی با دکتر حرف زدم وقت عمل گرفتم ولی تا حالا به جز سایت ازش نمونه کار ندیدم
جوجو می شه یک کم از سجادیان و سبک کارش بگی و اینکه من می خوام تا آخر شهریور کارم تموم بشه شنیدم سجادیان دیر وقت عمل می ده.و اینکه کسی رو اینجا نمی شناسی از ابیانه چیزی بدونه .موندم چی کار کنم
مامان حسام جان من دفعه دوم عمل کرده بودم سوراخهای بینی ام خیلی لنگه به لنگه بود به مرور خیلی بهتر شد ولی رفع نشد کامل که خب من مشکلای دیگه هم داشتم که این پیشش هیچ بود برای همین ناچار شدم برای سومین بار عمل کنم
Manely جان: هرچى تو مطب حق گذار دیدى تعریف کن پلیییییز.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810