2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
ااا سارا اره :))))))))) از کجا فهمیدی منم هوووم؟ یادم نمیادت کدوم بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی شلوغ بود ولی من فقط چسبی دیدم اصلا کچ ندیدم کجا بودی؟ دماغم ضایع بووووووووووود؟ مانتوم بلند نبود کتونی پام بود
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم یادم اومد کی بودییییی:))))))) اره یادم اومد..قربونت برم چشات خوشگل میبینه .میخوای دوباره نیمرخ شم ببینی قوز دارم؟ دیدی داشتم؟:)))) اونروز هی همه گفتن عمل کردی عمل کردی من همینجوری مونده بودم برم تو نرم تو ولی دکتر نگفت عمل نکن اره دیگه میگم ک خوب بودی :))))))))
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
آقاى Mobin : دکتر قدرت الله زمانى توى همین تاپیک یک ناراضى داشتن. اسم اون کاربر رو یادم نیست ولى خیلى اذیت شده بود و از ساپورت خیلى بد دکتر بعد از عمل هم خیلى شاکى بود. لطفاً در انتخابتون دقت کنید! و به عکسهاى سایت اصلاً اکتفا نکنید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نه عزیزم امروز مطب تهرانشه راستش من تا حالا هر غری زدم خیلی باهام خوب بوده و یه بار هم بهم نگفت بینی قبلی ات خیلی داغون بود در حالی که داغون بود واقعا و تا حالا هم کلی اذیتش کردم تعجب می کنم می گی بهت گفته از بینی قبلی ات بهتر اگر قرار بود بهتر نشه که خب عمل نمی کردی
دقیق بگم گفت:" توقع نداری که بینی گوشتی و بزرگت یه بینی باریک و ظریف بشه..بینی قبلیت یادته؟ بزرگ و نا فرم بود الان خیلی خوب شده" بینیم خوبیایی ام داره مثلا دیگه خروپف نمیکنم و اصلا مشکل تنفسی ندارم و اصلا تو دماغی حرف نمیزنم ولی ظاهرش بد شده روش فرو رفتگی هست یه خانومه دیگم تو این تاپیک گفته بود روی بینیش بعد عمل فرو رفتگی ایجاد شده ولی نیست که بدونم از ورم بوده یا نه
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
سارا آره 24 ساعت چسب رو بینیمه ..اصلا نمیتونم برش دارم خانوادم مخالف عملم بودن بر میدارم شروع میکنن به دعوا کردنم حوصله ی نصیحت و دعوا ندارم نه بالای پره بینیم به اندازه ی یه نخود فرو رفتگی فقطم روی یه سمت بینیم این فرو رفتگی هست بعد برداشتن قالب بود تا الان دکتر گفته بود میره ولی نرفته که هیچ فرو رفتگی بیشترم شده مشکل اینجاست که یه سمت فرو رفته اون سمت صافه صافه
سارا تو عکس فیس بوکم کامل مشخصه از عمد اونو گذاشتم تا دکتر ببینه خیلیا پی ام دادن چرا بینیت فرو رفته اس ولی به دکتر گفتم اول گفتم نه اصلا مشخص نیست بعدش گفت ورمات بره میره چند وقت پیشم گفت تو از اول اون فرو. رفتگی رو داشتی که عصبانی شدم ولی این 3 شنبه میرم فقط میخوام مریضاش ببینن وگرنه نمیخوام اون ترمیم کنه
سلام دوستان من خیلی وقته در سایت رو مطالبش رو می خونم و موافقم که بعضی ها زیاد جو میدن! دوست عزیزی که اون دفعه درباره کارهای دکتر فتح سامی میپرسیدی،من با ایشون عمل کردم و خیلی راضی هستم البته به تازگی 3 مرداد. اگر کار شیک می خوای گزینه مناسبیه و اگر باقیمتش مشکلی نداشته باشین.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810