2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
منم تصمیم داشتم با دکتر سجادیان عمل کنم چون شنیده بودم بینیهای گوشتی وخوب عمل میکنه ولی با دیدن همکارم پشیمون شدم همکار من سه ماه پیش دکتر سجادیان عملش کرد افتضاح شده بینیش گوشتی بود ولی پهن وبزرگ نبود الان بینیش پهنتر شده و نوکشم اومده پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم من از تابیک ترمیمی ها هستم ٦ هفته هست که با دکتر سجادیان برای دفعه سوم عمل کردم عمل اول و دومم با دکتر رزمبا razmpa بود که افتضاح بود بینی ام الان واقعا راضی هستم اتفاقا بینی من مشکلش کوشتی بودن و کوفته قلقلی بودن سر بینی ام بود که خیلی خوب جمع کرده سوراخهای بینی ام به شدت نامتقارن بود که الان ٩٠ درصد شبیه شده ناراحتم از اینکه ناراضی هستید ولی عزیزان من ترمیم کار راحتی نیست و کار هر دکتری نیست مخصوصا اکر ایرادها جزئی باشه الان تو تابیک ما خیلی از بجه ها از ترمیمهاشون ناراضی هستند متاسفانه و ناجارند برای بار سوم و جهارم مجدد عمل کنند واسه همین خواهشا عجله نکنید و خیلیییی تحقیق کنید
به نظر من مخصوصا اکر بینی هاتون کمکاره یا عمل نکنید یا خیلی به سبک دکترتون دقت کنید شاید الان بینی من که میکم راضی هستم ازش رو صورت شماها بود باز هم ناراضی بودید جون به قول خودتون بینی تون کمکاره ولی یکی مثل من که بینی قبلیم کل زیبایی صورتم را زیر سؤال برده بود یه بینی کاملا ایده اله
پانیز من خیلی تعریف دکتر سجادیان رو اینجا شنیده بودم ...راستش زمانی که من رفتم سرش خیلی شلوغ بود ..من مهر رفتم بهم بهمن وقت دادن..همه ازش تعریف میکردن راستش نمیگم دکتر اخلاقش خیلی خوبه ولی اخلاق دکتر چه اهمیتی داره قرار نیست که باهاش زندگی کنیم..من گول تبلیغاتشو خوردم چند ماه پیش رفته بودم مطب دکتر یه خانمی که قبل عملم کلی از دکتر واسم تعریف کرده بود رو دیدم گفت اومده واسه روتوش اصلا رو حرف بچه های اینجا حساب باز نکن خیلیا که میان اینجا و الکی تعریف دکتری رو میکنن منشی دکترن..من خودم به عینه این موضوع رو دیدم البته بعد از عملم الان پشیمونم..نه بخاطر اینکه با سجادیان عمل کردم ..بخاطر اینکه مثل احمقا گول حرف دو سه نفرو خوردم و با دیدن چندتا عکس تصمیم گرفتم
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
neli جان یادم نمیاد چندروز پیش بود.اونی که اینو میگفت خودش با ابیانه عمل نکرده بود.میگفت کسی رو دیده که اینجوری شده.البته درست یادم نمیاد دکتر ابیانه رو میگفت یا افلاکی. سارا جان میشه عکس بزاری؟
پانیز جان عکس با واقعیت فرق میکنه برو مطب دکتر بست بشین ..هر دوتا مطبشم برو من مثل خنگا فقط 3 بار رفتم مطب کرجش که الانم تعطیل شده زیاد برو مطب.. فرم بینیم خوبه ولی فرو رفتگیا و ایراداتش زیاده
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
2810