2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
Samiiiiii جان اطلاعاتی در مورد سوالی که بچه ها پرسیده بودن و می تونه مشکل خیلی از ما باشه داری؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلما اگه به دکترت اعتماد داشتی استرس نمیگرفتی چون تعداد کاربرا زیاده و خیلی جو الکی تغییر می کنه من وظیفم دونستم هشدار بدم بره خود شماها
ینی میگی بیایم صب تا شب به به و چه چه کنیم ماشالا ماشالا بگیم!!!!!!!!!!!
خووب دکترا خودشون بلدن اینو

بد موقعی عضو شدی 500 صفه ی قبلو بخووون ان قدر به به وچه چه هست که تو آرامش میگیری و با خیال راحت می خوابی گلم چرا نمیری صفحات قبلی و تاپیک 2.5

آرامش بیشتری داره از نظر تو
ترانه خانم منظور شما رو نمیفهمم . من تازه اینجا عضو شدم.
من از شما ارامش نمیخوام فقط ازتون میخوام راهیی جلوی پام بزارید که بفهمم این اتهام ها در مورد تخصص دکتر درسته یا نه. و اینکه یعنی کاراشون انقدر بده که نمونه هاشون رو وقتی ویزیت میکنن که دیگران نبینن؟ لطفا منو درک کنید من 15 روز دیگه با ایشون وقت عمل دارم
سلما جان. خوش اومدی.
عزیزم به نظر من برای تصمیمت وقت بذار و بیا چند روز تهران باش و دایم برو مطب نادریان. غیر منتظره برو. یکی رو بفرست. و ازین کارها. اگر از نمونه ها خوشت اومد که وقت عمل داری و با آرامش عملتو انجام میدی و اون موقع چون این استرست رفع شده آرامش داری ، تو نتیجه ی عملت تاثیر مثبت داره. اگر هم نمونه زیاد ندیدی ، وقت عملتو عقب بنداز تا به این حس اعتماد که به نظر من 20 تا 30 درصد نتیجه ی عمل رو در برداره، برسی. اگر هم نمونه ها بد بودن یا با سلیقت جور نبود که از نو دنبال دکتر می گردی.
من خودم به نادریان فکر می کنم اما با نظر ترانه هم موافقم. همیشه حق فقط با یک گروه نیست. ما همه دغدغه ی مشترک داریم پس باید پای هم وایسیم.
چند روز تهران اومدن بهت خیلی کمک می کنه. می دونم خیلی برات سخته اما پیدا کردن آرامش ارزششو داره. چون این اضطراب و عدم اعتماد، توی عملت تاثیر منفی داره.
این تنها کمکی بود که از من بر می اومد برات انجام بدم.
باز اگه فکر می کنی کمکی از دستم برمی آد بهم بگو که دریغ نکنم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام رستگار جان خوبی خانمی خیلی وقت بود نیومده بودی دلم برات تنگ شده بود اولا که کلیت بینیت قشنگ مبارک باشه اون قوز هم با 1 سوهان ساده برطرف می شه
بی انصاف نباش رختو متناسب و قشنگ و تمیز دراورده مخصوصا تناسب خوبی بین سر بینی - تیغه و سایز پره ها ایجاد کرده
2810