2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بهناز جان: فردا از داروخانه پماد تتراسایکلین بخر و روزی دو 3 بار روی بخیه هات بزن. با دست تمیز. اینطوری چرب می شه و خارشش کم تر می شه، موقع کشیدنشون هم راحت تری عزیزم. اون دو تا هم که گفتم بعد از کشبدن بخیه مداوم استفاده کن. سیکالفیت هم بعد از کشیدن بخیه ها رو موضع بمال.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Shahin جان: اگر وقت عمل دارید به دکترتون اطمینان کنید. من بینیتون رو ندیدم و نمی دونم چه ایراداتی داره و چه نوع بینی ای هست. پیشنهاد درستی نمی تونم داشته باشم. اگر وقت عمل دارید که شک نکنید. و اگرنه می تونین اینجا از بینیتون عکس بذارید که نظردهی راحتت تر باشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
صحراییان گزینه ی خوبی هست برای گوشتی نسبتا. یحیوی و سامی هم کار گوشتیشون به نسبت خوب هست.
شامانا جون پماد تتراسایکلین از همون روز اول استفاده میکنم برای روی بخیه ها. منظورم خارش پوستم زیر چسب ها و قالب بود که اذیتم میکنه
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
من عمل نکردم. قرار بود این تابستون عمل کنم،مشکلی پیش اومد متاسفانه نشد. اما نزدیک 20 تا مطب گردی رفتم.
بهناز جان : سعی کن تو این چتدروز بیرون نری که هوا گرمه، پوستت عرق سوز می شه و این حالت رو تشدید می کنه. تا انشاءالله ، اسپیلنتو برداری و راحت بشی.
غزاله جون شما هم با سجادیان اوکی کردین من تقریبا4روز زودتر از شما عمل دارم 27 شهریورم چند روزه میرم سایت سجادیان بالا نمیاد میخواستم دوباره مدلاشو ببینم واسه شمام این مشکلو داره؟
2810