2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز نــــــــــه ... باورت میشه دیروز کم مونده بود به گریه بیوفتم ؟؟! اخه جایی باید میرفتم میخواستم برم حموم مجبور شدم خودم عوض کنم .. با این که بهم یاد داده بود ... انقد سفت زدم ک راه تنفسم کیپه یکم !! اما کم کم دستت میاد خودت چسب بزنی :) ایجوری راحت تره :) سارا مطمعنی ؟ من خیلی نگرانم :( خیلی زیاد ... نوکش ک ورم نداره بالای نکش ورم داره !!!!! فهمیدی کجا رو میگم دخیخا !؟ امپو.ل ک زد خیلی کم تر شده ... اما خوب من بازم نگرانم :(
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
آخه من تهران نیستم که هر دفعه برم پیش دکتر .به خاطر همین باید خودم یاد بگیرم.فاطیما جون پره های شما هم خیلی ورم داره؟ همه بهم میگن پره هات اصلا کوچیک نشده ولی خودم حس میکنم ورم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
مال همه ورم داره عزیزم :) مال من زیاد نبود ... اما تو هنوز گچ داری جلو بینیت پره ورمه وقتی گچ و بر داری ورم پخش میشه خوب میشه ...به حرف بقیه توجه نکن ... مگه میشه کوچیک نشده باشه .. همش ورمه که به مرور زمان میره یه بار خودت چسب بزنی دستت میاد ... اولش رو تیغتو یکم بتادین میزنی و تمیز میکنی با الکل بعدش راحت چسب میزنی بهت یاد میده :))
فاطیما جون ممنون از راهنمایی های خوبت عزیزم .ایشالله زودتر ورم هامون کم بشه
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
Fatima جان اینکه میکی ورم ناحیه supratip هست که تو بینی های کوشتی شایع هست Chasb اون قسمت را یه کم محکمتر بزن و معمولا برای از بین بردنش تزریق لازمه هر سری میری به دکتر یاداوری کن و ببرس که تزریق میخواد یا نه حتما هم این اوایل هفته ای یه بار را برو مطب کلا بینی های کوشتی جون ادم را می کیرند تا فرم بکیرند نکران باش
fatima1395 ممنون..هستین؟؟ دکتر خودش گفت باید آمپول بزنه یا شما اصرار کردی؟؟ چرا واسه من آمپول نمیزنه؟؟ واسه منم دقیقا همون قسمتش ورم داره الان 7 ماهه هنوز ورم اون قسمت نخوابیده..صبحا اون قسمت شدیدن ورم میکنه واسه شمام اینطوریه؟؟؟
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
ilay عزیزم من تازه عمل کردم... من عکس بینی شمارو دیدم ... مال من خیلی ناجور بود نوک بینیم ! مال شما قشنگ قوسی ک دکتر داده معلوم بود ... برای من در جا ورم میکنه...لااقل باید 1 سال صبر کنی .. بینیتون گوشتی بود مال منو اون روز دید گفت اووووووف ! عجب ورمی داره نوکش ! برید مطبش بزارید باز بینیتونو ببینه ... خودش گفت برات تزریق کنم بهتره .. حتما برا شما ورمش بهتر و سریع تر از من میره ک برا شما تزریق نکرده
2810