2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بچه ها درمورد حسینی اقدم بیشتر تحقیق کنید یکی از بچه های تاپیک باهاش عمل کرده و ناراضی بوده و دنبال ترمیمه حالا شاید راضی نباشه من اسمشو اینجا بگم فقط حواستون رو خوب جم کنید.
سپیده جان اول باید برای اون شخص درخواست دوستی بفرستی وقتی اون شخص درخواستتو قبول کرد اون موقع یه آیتم به نوار صورتی که مشخصاتش هست اضافه میشه روش کلیک کنی میتونی پیام خصوصی بفرستی حالا برای درخواست دوستی روی اسم اون شخص کلیک کن تو صفحه ای که برات باز میشه یه گزینه هست " اضافه بعنوان دوست"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم الان میزارم اما بهتره خودتون از نزدیک کاراشو ببینید چون بینی من تازه یکشنبه 3هفتش میشه و زیاد شکلش معلوم نیست اما خودم تا اینجا خداروشکر راضیم مخصوصا از نیمرخ و تنفس، از روبرو ورمم زیاده ولی بازم عکس میزارم شاید کمکی باشه. سبک خاصی نداره و بینی رو هر جور که به صورتت بیاد عمل میکنه ولی اصلا فانتزی کار نیست.
googooli جان ممنون اگرچه بینی خودتم کم کار بوده و خیلی مشکل نداشته اما الانشم مشخصه برات تمیز و خوش فرم درآورده.مبارکت باشه خوشم اومده از کارش چون از کسایی دیگه ام تعریف کارشو شنیدم حالا انشالا چند وقت دیگه که جا افتاده تر شد و بدون چسب هم ازت عکس میبینیم
عزیزم زود وقت عمل میده، انحراف و زیبایی رو باهم عمل میکنه هزینه 5100. من تا اینجا راضی هستم از همه چیز. همه میگن قیافم بهتر شده (: 5 بارم مطبش رفتم خدایی ناراضی ندیدم. خودت بری میتونی کلی نمونه ببینی. دخترعمم هم خیلی سخت گیر بود و کلی دکتر رفته بود اما تا منو دید رفت و 3شنبه با دکترم عمل کرد
الان بینی googooli با چسبه ولی معلومه که دکترش تمیز دراورده من عکس یکی دیگه از بچه ها هم تو نوعروس دیدم که پیش غلامرضا احمدی عمل کرده بود و الان بینیش کاملا جا افتاده شده بود ,یعنی واقعا زیبا بود ها!
2810