2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اقای قلندر نوک بینی منم پهن بود گوشتی نبود ولی خیلی قلمبه بود خوب جمع شد و تغییر مثبت کرد با توجه به اینکه پوست بینیتون زیاد ضخیم نیست بد نیست پیش فرهنگ هم برید مشاوره رایگان هست و اگر نتیجه عملتون خوب بشه بهتون میگه که عمل میکنه یا نه البته من نمیگم که حتما با این دکتر یا دکتر خاصی عمل کنید فقط میگم اگر دوست دارید کارای اونم ببینید تو لیستتون قرارش بدید چون مشاورش رایگان هست و حتی اگر از کاراش خوشتون نیومد و نظرتون رو جلب نکرد حداقل ایده میگیرید و از کار هر دکتری که خوشتون اومد با اون عمل کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی آریایی جان که جوابمو دادى .نه عزیزم استخوان نیست ولى مثله یک بالشتکه دکترم میگه ورمه ولى کى تموم میشه آخه؟؟؟؟؟
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
بینى من استخوانى با پوست نازک بودبرای همین دکترم میترسه تزریق برام انجام بده میگه یه موقع بینیت میره تو
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
سلام . بچه ها من میخوام بینیمو عمل کنم. بینیم استخونیه و یه قوز کوچیک داره . پیش چندتا دکتر رفتم میگن عمل واسه بینی من خیلی راحته و خیلی عالی میشه. فقط قیمتاشون بالای 5تومن بود. دکتری میشه معرفی کنین که هم کارش خوب باشه، هم زود بهم وقت عمل بده، هم قیمتش تا 4تومن باشه؟ خیلی عجله دارم. اگه جواب بدین ممنون میشم
دکتر خشایار احمدی فک کنم دکتر حسینی اقدم دکتر ابیانه رنج قیمتشون 4 تومنه. میتونی بری مطب از نزدیکم کاراشونو ببینی. زودم وقت عمل میدن
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
حسینی اقدم ندارم خشایار احمدی من خودم پیشش عمل کردم و راضی هستم این شمارشه 22740951 دکتر ابیانه هم چن تا از دوستام عمل کردن راضی بودن 66919020
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
Rezyجان من به خاطر داشتن بچه کوچیک به جز مطب احمدی هیچ مطب دیگه ای نرفتم. دو تا از خاله های من بینیشون رو عمل کردن.یکیشون با احمدی و یکی دیگه با محبی. اونی که با احمدی عمل کرده کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی نداره.من پارسال ۴ بار به مطب احمدی رفتم و از ۲ مورد خوشم نیومد یکیش بینیش قبلا سوپر گوشتی بوده که بعد از دوسال اومده بود میگفت نوک بینیش افت کرده و اون یکی هم قد بینیش کوتاه شده بود حالا قبل عمل نمیدونم چه جوری بوده.
الهی به من آن ده که آن به.
2810