در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از بچه ها که نظرش تقریبا مثل من بود میگفت سجادیان گفته باید سلیقه خودم باشه ....از عکسای سایتشم که خوشم نیومد (الیته چند نمونه اینجا خیلی خوب بودن اما بیس بینیشون با من فرق داره ) مساله اصلی اعتماده که من فعلا به هیشکی ندارم!
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
رومیناسا قبل عملت هم احتمالا بین دو چشمت استخونش پر بوده،معمولا هیچ دکتری اون ناحیهرو بیشتر از یکی دو میلیمتر نمیتراشه چون اصلا نمیشه،کسی که اون قسمت پر باشه بعد عمل هم پر میمونه ضمنا دماغت خوشگله و طبیعی ،نوک ت از بغل تیزه ولی از روبرو طبیعیتره کلا خوب شده بهت میاد مبارکت رومیناسا
سلام بچه ها منم بپذیرید بچه ها یه سوالی ,شما ب عنوان اساتید مماخ خوشگل شناس ب نظرتون دکتری هس ک بتونه فرم نوک بینی و کلوملا رو مربع در بیاره(کلوملای L مانند) ی چیز تو مایه های ناتالی پرتمن...من هرچی دیدم همه کلوملاها صاف بودن
بینی من خیلی طبیعیه! بیش از حد طبیعیه! یعنی تقریبا 70% ادم هایی که من رو قبلا دیده بودن و میشناختن (مثلا خاله ام که نمی دونست عمل کردم) نفهمیدن من عمل کردم فقط دنبال یه تغییر تو چهره ام بودن ولی اصلا نمی فهمیدن بینیمه! چه برسه به بقیه
خیلی از این راضی ام
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش