2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
sepideh64 عزیزم پارسال چند تا مطب گردی داشتی و مطب کدوم دکترا رفتی تا دکتر احمدی رو انتخاب کردی؟ و اینکه مطب دکتر احمدی نمونه ها چطور بودن و سبک کارش؟ آخه منم تعریف ایشونو شنیدم و تازگی عکس بعد عمل یکی از بچه های نو عروسو که پارسال پیشش عمل کرده دیدم...عالی بود!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میخواستم بدونم بیمه تامین اجتماعی چقدر هزینه عمل بینی رو میده.اگه شرح عمل انحراف بینی باشه؟؟ واینکه مراحل ومدارک برای گرفتن هزینه ازتامین اجتماعی چیه؟؟ و بیمه تکمیلی چی؟؟؟ کسی بوده از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنه؟؟؟؟؟؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
سلام دوستان عزیزم.من مدتهاست توی تاپیکی که مسدود شده بودم.خیلی خوشحالم که پیداتون کردم.اگه ممکنه یه تاریخی رو پیشنهادبدین که میتونیداینجاباشیدو من بتونم هزارتا سوالم رو بپرسم.ممنون میشم کسایی که میتونن کمکم کنن جواب بدن
آلما جان میشه بیشتر توضیح بدی؟نمونه ای که دیدی چه جوری بود؟بینی منشی دکتر شنیدم قشنگ عمل شده ..درسته؟منم گزینه اصلیم سجادیانه 2 تا بچه کوچک دارم سخته برام برم مطب گردی..ممنون میشم
سلام دوستان لطف کنین از تجربیاتتون بگین. اصلا تایپیکتون مفید نیست. 1255 صفحه هست ولی 5 صفحشم مفید نیست. اصلا به سوالا جواب نمیدین، از تجربه هاتون نمیگبن، من زص فحه اول خوندم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
sanazyyy عزیزم من با سجادیان عمل کردم :) تا الانم راضیم با این ک کلی ورم داره ! اتفاقا من هر دفه میرم پر نمونه کاره تو مطب ! اگر بینیتون گوشتیه سجادیان خوبه ! من بینیم گوشتی بود و واقعا خیلی خوب جمع و جورش کرده ! حالا بازم باید بری مطبش :) من عکسمو گذاشته بودم چند تا صفحه قبله ...
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
من مطب نادریانم رفتم ... نمونه ک ندیدم ! دکتر قیمت7 تومنو بهم داد نمیدونم چرا از برخوردش خوشم نیومد ... بعدا دو تا کار ازش دیدم ک انچنان تمیز نبود ... :) ادم باید به دکترش اعتماد کنه ...
دوستی ک دکتر محبی مد نطرت هست ! عزیزم من با ایشون حتی وقت عملم گرفتم !!!! دوستم پیشش عمل کرده بود و راضی بود ... اما بینیش کاملا استخونی بود و کم کار... محبی از پس بینی گوشتی بر نمیاد ! من بهت پیشنهاد نمیکنم اگر گوشتی هستی ! اون روزی ک رفته بودم مطش چند نفر ناراحتی تنفس داشتن ! البته کسی ک عمل میکنه تا چند وقت تنفسش راحت نیست ..
درباره اسلامیان :) همکارم باهاش عملیده ! البته ترمیمی بوده ایشون ! خوب شده ! یه بینی جمع و جور ! اما من مطبش نرفتم ! بچه ها دکتر کوچکزاده هم من تعریفشو زیاد شنیدم ... یه نمونه عم دیدم خوووووووب بود ! میگن گوشتی هارو خوب جمع میکنه برا استخونی هم خوبه .. اگر تونستید مطبش برید یه سر بزنید ... ضرر ک نداره
2810