2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015501 بازدید | 66529 پست
سلام خانم فاطیما عکس ها نشون میده بینیتون خوب شده اما منم با اون دوستمون همنظرم که هنوز ورم داره اگه امکان داره کمی از نمونه کارهای مرد دکتر سجادیان در رفت و امدتون به مطب بفرمایید ...مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جون تبریک میگم عزیزم خیلی خوب شده وقتی ورمش کم بشه بهترم میشه عزیزم .دکتر نگفت تا کی باید چسب بزنی؟
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
مینا جان اد کردم شما رو من راجب سلطانیان میگم کار دو مورد ازش دیدم که خیلی خیلی طبیعی بود البته فقط 15 روز بود عمل کرده بودن مفرد با هزینه بیمارستان3.5 سلطانیان فکر میکنم 4.5
بچه ها من امروز گچمو باز کردم بینیمو واقعا همون کاری کرده که میخواستم قوس ملایم نوکش کمی گرد وکمی بالا خداروشکر تا الان از همه چی راضی ام خوجمل شده مماخمم خداجونم مرسی
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
مژگان جون وای باورم نمیشه اینقد تغییر خوشبحالت به خدا ی ساله در به در دنبال دکترم عاشق کارای یحیویم ولی شنیدم ناراضی زیاد داره ولی بازم دوس دارم اون عملم کنه تورو خدا بگو اگه واقعن خوبه زیاد غضروف برنمیداره کار خراب نداره برم پیشش توروخدا
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 
2810