2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی معصومه جون یه سوال دیگه داشتم توی اراک کسی هست که کار عمل بینی ش خوب باشه من میخوام طبیعی باشه .اخه هر کی بینی منو میبینه میگه بینیتو واسه چی میخوای عمل کنی ؟فقط یه قوز روی بینی م هست که اذیتم میکنه در ضمن نمیخوام که پره های بینی مو کوچیک کنه
بچه ها من هفت ماهه عملیدم ولى با وجود پوست نازکم هنوز خیلی ورم دارم کسایی که عمل کردن من چی کار کنم؟؟؟؟؟
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
درود بر همه fatima: بله طبیعیه نگران نباش بلاخره هم برش خرده و هم بخیه سعی کن موارد داروییت رو رعایت کنی که خدایی نکرده چرک نکنه niaz: نمک زیاد میخوری؟ قلیون، سیگار و کلا دود؟!! دوران بعد از عمل ماساژ دادی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستی گلم این جای بخیه و برش روی بینی به مرور زمان مبره بانه؟؟؟؟؟ الان دارم کرمی که دکتر داده استفاده می کنم(17 روزه عمل کردم) ولی دوستم منو خیلی ترسوند
یا رب، فقط به دست های مهربون و بخشنده تو خیره شدم
بچه ها من دکترم برا جا بخیه ها چیزی نداده هر چی بش میگم میگه نمیخواد به مرور زمان میره فقط با سرم بشور فقط یه بتامتازون داده که یک شب در میون بزنم که قرمزیش بره چیکار کنم بنظرتون؟
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
ماتیک جان: خدا رو شکر راضی ای.مبارک باشه عزیزم.با کی عمل کرده بودی؟ niaz عزیز: از دکترت سوال کردی؟ التبه هنوز زمان لازمه برای بهبود.اما این که هر روز صبح دوش بگیری هم موثره!! یه سری کار ها مثل خوردن مایعات و آب کرفس و این که دو تا بالش بذاری و نمک و فست فود نخوری هم هست.که "روز های بعد از عمل" انجام می دن. قطعن از روزی که عمل کردی تا حالا ورمت کم تر شده و باز هم کمتر می شه.بعضی از بینی ها(گوشتی) تا 2 سال طول می کشه تا ورم کامل بخوابه.در کل نگران ورم نباش.خودش خوب می شه ؛) *ترانه* جان: از کرمی که دکترت تجویز کردن طبق دستور مرتب استفاده کن حتمن خوب می شه.جای نگرانی نداره.کجای بینی ت بخیه و جای برش داره؟ banafshe عزیز: بتامتازون استفاده کن طبق دستور پزشک ت خوب می شه حتمن.کم کم از بین می ره.بخیه های خارجی ت کجای بینی هستن؟
سلام ، من 20 روز از عملم میگذره و هر هفته عکس میگیرم و خودم مقایسه میکنم خیلی تورمم کمتر شده و درکل خیلی طبیعی و خوب شده. حتی الان بدون چسب هم اکی هست ولی باید تا دو ماه چسب داشته باشم.
دکتر برای منو برش زیر پره داده اولش پماد نگرفتم بزنم چون اصلا" جاش نمونده ولی الان میترسم بعدا" جاش قرمز بشه این امکان هست؟؟؟ اگه اولش خوب باشه ممکنه به مرور جاش بمونه ؟؟؟؟ بهرحال پماد استراتامد خریدم دکتر سه تا پماد پیشنهاد داده بود یکی سیکافیلد یکی هم رژودرم ولی دکتر داروخانه گفت استراتامد خیلی بهتره
2810