2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام به همگی من یه چند روزی خونه خواهرم بودم به نت دسترسی نداشتم .ماشالله تو نبود من چه شلوغ بوده.بهناز جون مرسی امیدوارم به من که هنوز جواب ندادن فعلا منتظرم.
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساروین اگه دوست داری زودتر عمل کنی بش بگو اگه کنسلی داشتن بتو بگن بری معمولا همچین چیزی دارن حالا دکتر تو رو نمیدونم
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
Nadinazi عزیزم من فعلا ک راضیم هنوز گچ دارم ! 4 شنبه باز میکنة گچو گچو باز کنمحتما عکس میزارم عزیزم بینیت جه جورىه؟ برا من و هم کوتاه کرده هم نکشو جمع کرده و یکم سرش بالا Sarvin بسلامتی عزیزم:-D اره بنفشة جون راست میگه اگر عجله داری بگو اگر کنسلی داشت بهتخبر بدهاما شهریورم خوبه:-) مرسی مماغ بریده شدم ب قول داداشم:-D Banafshe جون. من گچ دارم جای بخیه هام یکم میخواره پماد تتراساکلین و همش میزنم چیکار قکنم؟ طبیعیه؟! تو رو خدا ج ذید من نگرانم:-(
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
اینجا کسی مطب دکتر کلانتر هرمزی رفته؟ بعد از ویزیت چند وقت بعد وقت عمل میده؟ کجا عمل میکنه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
درود بر همه آقای ببخشید: من توی بینیتون ایراد دیدم که فکر میکنم با گذشت زمان اکی شه fatima: مبارک باشه مینا: بلاخره چی شد؟ هنوز سردرگمی؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آلماااااااا من یه کار بسیاررررررررر تمیز و شیک دیدم که گفت با رضا سلطانیان عملیده منم کلی سرچیدم و فهمیدم کارش خوبه این هفته که میرممممممممم کرج مطب حسینی اقدم حتما مطب اونم میرم مانی تصمیم نهاییمو این هفته میگیرمممممممممم
سلام الما جووون تو اینجا چی میخوای؟؟؟ من خودم میخوام با سجادیان عمل کنم...سجادیان هم کاراش خوبه..هم قیمتش مناسبه.. کرج هم مطب داره و ارزونتر هم حساب میکنه من از پارسال قراره عمل کنم...از بس که ترسو بودم همش روز عمل کنسل میکردمچون از بیهوشی خاطره خوبی ندارم دوستان وفاطیماجوون که باسجادیان عمل کردید...درد داره؟؟؟؟؟؟لحظه بهوش اومدن چی؟؟؟؟ من اگه الان برم به نظرتون با قیمت پارسالش عمل میکنه؟؟اخه من همه کارهامو کرده بودم..روز عمل کنسل کردم والان بسیاااااااار پشیموونم
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
فاطیما جون ممنون مهربون که جواب دادی عزیزم مینا جون شما هم میخوای کرج عمل کنی دکتر حسینی هم کارش خوبه حتما سلزانی رو میرم ممنون مامان ابتین و اراد خوبی عزیزم منم تازه رفتم تو کار عمل دماغ ولی میخوام زود عمل کنم خدا کنه خوب شه چرا کنسل کردی؟؟ تا حالا راحت شده بودی راستی قیمت ها رو هم میگین لطفا سجادیان قیمتش چندههه؟؟
الما جووون خدا نی نی هاتو برات نگه داره.....من هنوز مامان نشدم گلم.. من بعداز ای وی اف منفی م میترسیدم از عمل...یعنی یه جورایی فکرمیکردم خیلی درد داره....ولی الان روحیه م برگشته و حالم خوب شده برای این عمل نکردم...تو گوگل بزن مدلهای سجادیان رو ببین..به نظرم کاراش خوبه و کارخرابی نداشته.. قیمتشم تو سایتش زده پارسال برا من زد 3500...امسال فکرکنم گزاشته 4500...ولی بازم باید ببینه بینی رو
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖
الما جووون خدا نی نی هاتو برات نگه داره.....من هنوز مامان نشدم گلم.. من بعداز ای وی اف منفی م میترسیدم از عمل...یعنی یه جورایی فکرمیکردم خیلی درد داره....ولی الان روحیه م برگشته و حالم خوب شده برای این عمل نکردم...تو گوگل بزن مدلهای سجادیان رو ببین..به نظرم کاراش خوبه و کارخرابی نداشته.. قیمتشم تو سایتش زده پارسال برا من زد 3500...امسال فکرکنم گزاشته 4500...ولی بازم باید ببینه بینی رو
2810