2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
پاپیون خوبی؟بعد مدت ها پیدات شد میدونم اسپمه ولی پاکش میکنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ممنونم از همگی آره انگار خاصیت اینجاس وقتی عمل میکنی و استرسات تموم میشه خیلی کمتر به اینجا سر میزنی من شیروانی رفتم کارشم دوست داشتم یکی از اصلی ترین دلیلام گرونیش بود بابا خیلی گرون بود احمدی هم رفتم کارای استخونیش خوب بود من روزی که رفتم یه کار فوق العاده قشنگم ازش دیدم که قبلش استخونی بود البته این قشنگه قشنگه که میگم سلیقه شخصیمه ها اما گوشتیاش خوب نبود من دوست نداشتم در نهایت سجادیان انتخاب کردم بینی من غضروفی بود طبق گفته دکتر برخلاف نظر همه که میگن سجادیان ناامید میکنه آدمو به من گفت خیلی خوب میشی ضرر نمیکنی من بینیم واقعا نسبت به قبل بهتر شده و راضیم اما چیزی که به شماها که عمل نکردید میتونم بگم اینه که اصلا ملاکتون بینی با چسب نباشه بینی با چسب با بینی بدون چسب خیلی فرق میکنه من اینو نمیدونستم اما خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده که حسرتشو بخورم اما شماها دقت کنید
سجادیان 31 خرداد غضروفی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام عکس قبلو میزاری ببینیم حداقل قبلت چی بوده؟؟ کلا دماغای گوشتی تا یک سال نمیشه انگار روش حساب کرد.چون ورم زیاد میکنه،، ممنون الهام.بابت.شیروانی
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
من یکشنبه حدودای 3:15 مطب سجادیان رفتم چند نفری بودن که ماکزیمم 2 ماه از عملشون گذشته بود 2 تا نمونه با گچ بودن که اصلا نمیشد رو اونا نظر داد یکی دوماه بود که عمل کرده بود که واقعا طبیعی و زیبا بود چسبم نداشت یکی دیگه یکماهو یک هفته بود که اونم چسب نداشت البته به خاطر حساسیتش به چسب دیگه نزده بود که اصلا از اون خوشم نیومد یکمم استرس گرفتم ولی خوب نمیدونم قبل عملش چه مدلی بوده دو تا دیگه با چسب دیدم که خوب بودن ولی خوب از رو چسبم نمیشه نظر داد من با همسرم رفتم داخل برخورد دکتر خیلی خوب بود بهم گفت چه مدلی میخوای گفتم طبیعی گفت بینیه الان خودت شبیه طبیعی عمل شده هاست 80 درصد غضروفی و 20 درصد گوشتیه پوستتم خوبه نازکه یهنای بینیتو کم میکنم نوک بینیتو همین مدل خودت نگه میدارم اما جمع ترش میکنم حدود 2 میل هم سربالا میشه کلا همین بینی خودتو کوچک میکنم البته نه خیلی چون تو صورتت محو گفت بیس بینیت خیلی عالیه واسه عمل اما نیازیم به عمل نداری ممکنه عمل کنی کسی خیلی متوجه نشه چون کم کاره بینیت گفتم بهم عکس نشون بده چه شکلی میشم گفت عکسای سایتو دیدی گفتم از 78 و 90 خیلی خوشم اومد گفتش 78 که فانتزیه تو طبیعی میخوای میتونم برات در بیارم اما ممکنه به صورتت نیاد بسپر دست خودم قیمتم که ازش پرسیدم گفت با منشی هماهنگ کن فعلا که هیچیو هماهنگ نکردم ولی در کل خوشم اومد از مدلایی که دیدم و از برخورد خود دکتر
یه سوال من دوست ندارم پره هام صاف به صورتم بچسبه دوست دارم اون حالت نیمه گردیشو حفظ کنه دکتر گفت من خودم موافقم که پره گرد باشه نه صاف اما خوب پره صاف حسنش اینه که کوچیکتر میشه از گرد پره گرد حسنش اینه جای بخیه اش اصلا مشخص نمیشه نظر شما چیه؟
2810