2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
بنقشه: اولا خیلی محکم ماساژ نده دو اینکه انگشتت رو کناره های بینیت قرار بگیره اینکه این حسو داری طبیعیه ولی خیلی فشار نیار
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای manip30 خواهش میکنم ازتون چند تا دکتر خوب واسه بینی استخونی و کم کار معرفی کنین ؟ نیمه فانتزی کار باشه. قیمت مناسب . ممنون ...
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!
بچه ها لطفا منو تو یاهو ادد کنید تا بتونم کمکتون کنم اینجا بخوایم حرف بزنیم تولید اسپم میکنه من کاری به سایرین ندارم که چطوری از تاپیک استفاده میکنن حداقل خودم به عنوان دایر کننده ی تاپیک رعایت میکنم چون واقعا درک میکنم اونایی که دنبال دکتر هستن چه استرسی دارن و این اسپم چقدر رو اعصابشونه موفق و پر انرژی باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
پاپیون: متاسفانه اطلاعتم در مورد کامیابی کم هستش و مطبش نرفتم حقیقتش نمونه کارم ازش دیدم ولی یکی از کاربرا بود که به نظر میومد بیشتر اومده تبلیغ کنه تا کمک وگرنه قطعا کمکت میکردم اگر یه وقت مطبش رفتم حتما باهم در موردش میحرفیم
banafshe: ماساژ خیلی کار خوبیه اما اصول داره که باید رعایت شه برای کاهش ورم و کبودی مفیده ولی قبلش توی اینترنت یه سرچی بکن ببین روش درستش به جه صورت هستش
مامی آریو: خاتمی یه سبک خاص داره نوک بینی رو خوب جمع میکنه اما هر نوع بینی رو نمیتونه خوب جمع کنه کاراش نسبتا خوب و تمیزه شاگرد شیروانی بوده و بعضی اوقات سر عملاش شیروانی رو هم میاره نمیدونم بینی شما چه شکلی اما هر بینی رو برای ترمیم قبول نمیکنه یه مورد مشابه شما بوده که میخواسته بینیش جمع بشه از آشناهام هستن به نظرم خیلی قشنگ شده و بهش میاد تقریبا گوشتی بود اگر عکس داشتید برام بفرستید