2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سولماز جان اگه تو خونتون ایندرال یا پروپرانولول دارین بخور یکی، اضطراب قبل عمل رو کم میکنه
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
نادیه جون اگ رفتی راجع ب بیس بینیهای قبل عملشونم تحقیق کن.بی زحمت..
اخه میگفتن ی بنده خدایی کارش عالی بوده..بعد یه مدت فهمیدن دکتر فقط بینیای کوچول موچولی ک فقط ی قوز داره رو قبول میکنه ...عجبببببب:))
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دختر عمه ی شوهر من یک سالو خورده ایه با امیری عمل کرده و دقیقا همین مشکل منو داره حالا تو اسفندماه قراره بره با بی حسی واسش درست کنه و یکم سرشو بده بالا.منظور از روتوش همینه؟یکی معنی دقیق روتوشو به من بگه ممنون میشم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
پاپیون ولی ب این فدایی هم ی سر بزن شاید قسمت شد من و تو باهاش عملیدیم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
خیلییییییییییییییییییی لطف کردی سامی جون :***

نیلوفر. لیلی قرار شد بره بپرسه ..بیاد بگه ک بریم..هنو نیومده ک ح
ی چیزی ..راستی من تازه گیا ب خاص ا ح م د ی هم فک میکنم

[ی حسی بم میگه تو اخرشم عمل نمیکنی :|]
پس لیلی قرار شد بررره؟آخیییییییییییش خیالم راحت شد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
:)))))) چ مامان باحالی داری نیلوفر...

اره ..خداییش خیلی جونه اینطوری منم اطمینان نمیتونم بکنم :|
هرچند میگن همین ش ی ر وا ن ی جوونیاش ب مردم التماس میکرده بیایید عملتون کنم ..ولی ...
مامانم از کار فدایی بیشتر از سامی خوشش اومده واس همینه دوس دارم از فدایی هم بدونم
2810