2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به برو بچ تاپیک نو مبارک
بینی من 9 ماه شد هنوز مقداری ورم داره فکر میکنم 30 درصد از ورمم هنوز هست البته هنوز صبحا وقتی از خواب بیدار میشم کمی باد میکنه و سمت راستش پر ورمتره ولی در مجموع راضیم 70 80 درصد رضایت دارم ان شاء الله هفته اینده عکس میذارم اگر وقت کنم عکس جدید بگیرم امیدوارم بچه هایی که چند ماه از عملشون گذشته (قدیمیای تاپیک) بیان عکس بذارن از تجربیاتشون بگن که فکر میکنم خیلی مفید باشه برای بچه هایی که تازه عمل کردن یا میخوان عمل کنن همچنین امیدوارم حجم اسپم ها کم بشه خود من وقتی میام میبینم اسپم زیاده حوصله ندارم پستا رو بخونم و از اومدن به تاپیک منصرف میشم ولی اگر حجم تاپیک بالا نره قدیمیا هم ممکنه بیان و تجربیاتشونو شیر کنن

مانی جان تاپیکت مبارک باشه

راستش اون پستت که به دکترا نمره دادی در مورد فرهنگ گفتی 45% طبیعی 55% فانتزی موافق نیستم فرهنگ 95% طبیعی 5% نیمه فانتزی اگر دیگه کسی خیلی اصرار کنه ممکنه یه قوس کوچولو بده بینی من سوپر طبیعی هست و تا خودم نگم هیچ کس نمیفهمه عملیه در مورد جای بخیه هم بی انصافیه نمره 15 جای بخیه من الان کاملا خوب شده و اثری ازش باقی نمونده راستش من هیچ کس رو تو مطب فرهنگ ندیدم که جای بخیش خیلی بد و تابلو مونده باشه و ظریف بخیه میزنه در مورد هنر جراحی هم نمره نمیدم چون فکر میکنم در این مورد نمره دادن درست نیست و مدل و فرم بینی کاملا سلیقه ای هست و ممکنه کسی از کار یک دکتر خوشش بیاد نمره 20 بده ممکنه کس دیگه ای از کار همون دکتر خوشش نیاد نمره 0 بده به اخلاقش نمره 20 میدم

نیلپر جونم خودت خوشگلی
ولی قربون دماغ خوشگل نقلیت برم!!فقط میتونم بگم روی مایدهرو کم کردی!!پهنای بینیت خیلیه و نوکت هم بزرکه ،کلا خیلی دماغ سختیه،انشالله که انحراف نداشته باشی
نه انحراف ندارم...اگه اونم داشتم که کلکسیونم کامل بود...من سوپر تانکم.
تازه قبل تحقیقاتم تصور از عمل یه چیزی در حد مماخ فندق بوووود
ولی خب حالا فهمیدم اونجوریام نیست. مائده کاش توام عکس میذاشتی
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
2810