2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015701 بازدید | 66529 پست
من میخوام زودی عمل کنم.هرچی گزینه یشتر میشه .توقع هم بیشتر میشه یشب توی کیک با محبوب راد صحبت کردم میگفت همه داف های تهران کاره منن.توام بیا به جمعشون بپیوند...همین شکلی که میخوای در می یاد.مطمئن باش.ولی میترسم ازش زیادددددد
مهرسا هم خدایی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قد بچه های اینجا تجربه ندارم.. ولی با توجه به اینکه فانتزی هم می خوای ( که ریسکش هم می تونه بالاتر باشه) جات بودم حتما سلامت و کیفیت کاراشو تو مطب چک می کردم.. قبلش.. اونم چند بار!
مهرسا جان من هنوز مطبش نرفتم ولی حتما قصد دارم برم فعلا که جواب نمیده هرموقع رفتم هرجی فهمیدم ازش اینجا مینویسم فقط میدونم طبیعی عمل میکنه و تو این سایت با سایت نوعروس حتی یک نفر ناراضی ازش ندیدم هزینه عملشم چون بالا نیس پس مطمئنا مریضاشم زیاده
سلام بچه ها من امروز رفتم آمل مطب موسوی، دکتر اعتمادمو جلب کردو برای شونزدهم مرداد وقت عملمو اوکی کردم ایشالا خوب میشه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
الی مهسا مهرسا سارا بلد نیستم عکس بزارم وگرنه هرروز عکس میزاشتم هنوز ورم داره اما با چسببینیم رو بیشتردوست دارم تا بدون چسب فکر میکنم باید صبور باشم فعلا همونطور هست که می خواستم سوراخها عین همن درکلدوطرف بینیم متقارن هست قوس نمیخواستم اما خودش قوس ملایم داد کفت دیدم بهت میاد قرتی میشی دلم نیومد بدون قوس بشه
سلام بچه ها من ٢٣ تیر رفتم مطب یزدانفر دو نمونه یه هفته بود که اومده بودن گچ و بردارن... و به خانومه که یک ماه بود.. خیلی عالی بود برای من که طبیعی پسندم خیلی خوب بود، منو شوهرم اولش اصلا متوجه نشدیم که عمل کرده... خود دکترم که ماااااه، خیلی از برخوردش خوشم اومد تقریبا رضایتمو جلب کرد، نادریان به من گفته بود انحراف داری و سه تومن انحرافه... از یزدانفر پرسیدم یه دکتری گفته انحراف داری... گفت داری ولی نه به اون غلیظی!!!! انگار فهمید کی گفته گفت من هشت تومن می گیرم ازت همه کار انجام می دم برات، نمی گم انقدر برای انحراف انقدر فلان انقدر بهمان عزینه ام ٨ تومن با کلینیک.. کلینک بهبود تو عباس آباد دیروزم رفتم اونجایی که گفته بود عکس بندازم که از قضا دوستم کارمند سابق اون عکاسی بود، دیگه به مدیرش سفارش کرد که باهام مشاوره کنه بالاخره اونا تجربه اشون زیاده انقدر که ادم میاد میره... آقاهه کفت دکترت عاااااالی من ١٥ سال باهاش کار می کنم، پسر خودمم باهاش عمل کرده... اصلا نگران نباش گفتم کار خراب.. گفت من تاحالا نشنیدم و اینکه من عکاس پزشکی قانونی ام اگر کار خرابی داشته باشه که بخواد شکایت کنه من ازش باید عکس بندازم که تا حالا نبوده خلاصه کلی دلم قرص شد و نکته بعدی اینکه یزدانفر به نسبت فامیلی با دوست خالم داره، که تمام فک و فامیل این دوست خالم باهاش عمل کردن از جمله مادر و برادر همکارش که کلیییی راضین حالا من باید آزمایش بدم و به امید خدا برم ازش وقت عمل بگیرم ایشون به نظرم دکتر دلسوز و با وجدانی میاد با تشکر
مامان ماهان گلی درست میگید. دکتر نظر ما رو هم جلب کرد. دوتا نمونه ازش دیدیم که خیلی خوشم آومد. ما برای 5 مرداد وقت عمل گرفتیم. به ما 9.5 گفت. البته بینی همسرم انحراف شدید و شکستکی هم داشت
عزیزم ما 2 هفته پیش جواب آزمایش رو بردیم و بعد وقت گرفتیم. البته ما خودمون مایل بودیم 2-5 مرداد وقت عمل باشه که 5 مرداد رو بهمون دادن. شاید اگه ما زمان نمیدادیم زودتر هم میشد.