2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
وای فران جان انقدر براش ناراحتم که خوابم نمیبره من بینیه یک ماهگیشو دیده بودم خیلی قشنگ بود ولی امشب افتضاححححححححححح بود تازه هرچی زمان می گذره باید بهتر بشه ولی بدتر شده .من پشیمون شدم دیگه عمل نمی کنم .
سلااااام آقای سروش دکتر صادقی شهرک غرب بینی های مردونه ش خیلی طبیعیه مامان طاها جان اولا گریه واقعا ضرر داره براتون. و ورمتون رو صد برابر می کنه. اصلا گریه نکنین دوما گوش پاک کن مواد آلرژن داره و باعث میشه ورمتون دیرتر بخوابه و ترشحات بینیتون بیشتر شه، سعی کنید استفاده نکنید بعد اینکه بینیتون رو خوب شستشو میدین؟ دکتر براتون ساکشن کرده؟ بعد از ساکشن هم نمی تونید خوب نفس بکشین؟! اگه به خاطر ورم نمی تونین نفس بکشین یه آمپول دپومدرول بزنید، ورمتونو خیلی کم می کنه، چه ورم داخلی و چه خارجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

samiiiii من الان لیستمو تو امضام نوشتم میتونی بگی کدوم این دکترای لیستو رفتی مطبشون و نظرت راجع به هر کدوم چیه؟ پس به نظرت از بینشون بهترینشون صادقیه برای یه پسر؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
سروش ندیده بودم اسم صادقی رو تو امضات. بین دکترهایی که تو امضات هست یا مطبشون رفته بودم قبلا و یا انقد عکس ازشون دیدم که سبکشونو می دونم تقریبا. بینی ممکنه طبیعی باشه ولی از طرفی کاملا هم معلوم باشه عملیه. تا اونجایی که متوجه شدم می خوای معلوم نباشه عمل کردی. به نظر من رو صادقی بیشتر زوم کن. و بعد برزنجی و سجادیان. البته از نظر طبیعی تر بودن. ولی از نظر فرم بینی نظرم متفاوته
من همش واسه تمیز کردن بینی از گوش پاک کن استفاده میکنم دکتر به من سرنگ نداده. اسپری داده میزنم به بینیم. بچه ها یعنی کوش پاک کن بده؟؟؟ تا با گوش پاک کن کلی با بینیم ور میرم. تمیز میکنم داخلشو فینم میکنم البته نه اروم نه محکم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
سلام دوستای خوبم. بچه ها من دیروز رفتم دکتر برام عکس رادیولوژی نوشت. چقدرم شلوغ بود بچه ها من عملمو انداختم ساعت 8 یعنی میشم عمل دوم. اولش میخواستم عمل اول باشم که دکتر گفت ساعت 6 کلینیک باش! که قبول نکردم و خواستم عمل دوم باشم. بعضیا تو مطب میگفتن خوبه که دومی چون دکتر دستش راه افتاده و کلا نه اول خوبه نه آخر. بعضی هام میگفتن عمل اول مینداختی چون دکتر خسته نیست. بچه هااااااااا شما نظرتون چیه؟ نوبت خودم خوبه یا برم بندازم 6 صبح؟؟؟؟ دوستای عمل کرده لطفا شما هم نظر بدید. فران و شامانا جووووونم شما هم بگییییید.
مامان طاها جان مطمئنی الرزی نداری؟ تا به حال اصلا سابقه اش را داشتی؟ زود به زود بینی ات رو شستشو بده بعد هم قطره فنیل افرین میتونی استفاده کنی ببین با این قطره راه نفست باز میشه ؟ فقط این قطره را نباید بیشتر از سه روز استفاده کرد الان بیش دکتری رفتن فایده نداره جون تازه عمل کردی و میکن ورمه ببین اکر دکترت اجازه میده قرص های ضد احتقان هم میتونی استفادن کنی ایشالا کع جیز مهمی نیست 
گوگولی خانوم با غلامرضا احمدی بودی درسته؟(به نظرت) مدلاش مشخص هست طرف عمل کرده یا نه؟ تو هر دو گوشتی و استخونی مهارتش زیاده یا تو یکیش بیشتر ؟فقط رفع ایراد می کنه؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بله آقا سروش با دکتر احمدی قراره عمل کنم. بنظر من مدلاش شیکه یعنی اصلا تابلو نیست طرف عمل کرده از یه طرفم بینی هاش بدون حالت و فرم نیست. مثلا دیروز یه پسره اومده بود 3 هفته از عملش میگذشت ولی انقدر بینیش خوب بود که آدم نمیتونست چشم ازش برداره. انگار مال خودش بود قوس دار و سربالا نبود. من هم گوشتی خوب ازش دیدم هم استخوونی خوب. عملاش درحد رفع ایراد نیست و بینی رو شکل میده.
samiii جان درست میگی.مثلا من مطب محبی رفته بودم منشیش با این که قوس و سربالایی نداشت ولی کاملا معلوم بود عمل کرده. سجادیانم عکسای سایتشو دیدم فک کنم اینجوری باشه؟درسته؟ باز برزنجی عکسای سایتش خیلی خوبه از این لحاظ ومشخص نیست فک کنم.صادقی ام که سایت نداره خودم باید برم ویزیت شم. به نظرت از بین برزنجی و صادقی انتخاب کنم خوبه؟؟؟ من بینیم رفع عیب بشه برام کافیه چون نمیخوام کوچیک بشه فقط قوز داره و سرش افتادس این دو مورد برطرف بشه حله.
سلام به همگی گوگولی جان غلامرضا احمدی چند میگیره ؟ واسه کم کار استخونی هم مناسبه ؟ قوس نمیده ؟؟ نیمه فانتزی عمل میکنه ؟ دوستان درمورد دکتر شاهین صحرایی هم اطلاعات دارین ؟؟
خـــــــــدا را در خــــــــود پیدا کنید، چیزی در آسمان نیســـــــت...!