غلامرضا احمدی راست میگن مطبش منشی نداره! سطل آشغال هم نداره!
من امروز حدودا 7 اونجا بودم، شلوغ بود. نمونه پسر ندیدم متاسفانه. دو تا دختر دیدم 2 سال پیش عمل کرده بودن، من به اون مدل نمیگم طبیعی ولی برای دختر قشنگ بود. یه دختر طبیعی خوب.یه خانم که دو هفته بود عمل کرده بود فکر کنم کوچیک ولی خوب. همه فرق داشتن ولی بد نبودن از نظر من. دو تا دختر با چسب دیدم که خوب بینیشون انگار خیلی ورم داشت. فعلا بد. رفتم ویزیت شدم، گفت بسته عمل می کنه، انحراف داخلی رو دید، سی تی اسکن داد براش (گفت بیمه تکمیلی برای این انحراف زیر 1 تومن میده، دست بیمه درد نکنه
) انحراف خارجیو گفتم کل بینیم از ابرو ها یکم کجه، گفت درست میکنم. نوک بینیو با غضروف افتادگیشو حل میکنه. چون نوک بینی پهنه پره هارو برش میزنه (این خوب هایی که من دیدم فکر نکنم برش خورده باشه پره هاشون). گفت بالای 90% خوب میشه.. نمی دونم این یعنی چی!! گفت چون بینیت پوستش ضخیمه خیلی کوچیک نمی کنم که پوست روش زار بزنه.. خیلی سعی کردم بدون اسم و عکس بگم مدل برش بینی صفایی برای جمع کردن پهنی نوک بینیو، که انگار زیر پره ها رو بغل کلوما برش می ده.. که یا نفهمید یا واقعا نظرش این بود.. گفت اینا روش های متفرقه است! راستی 3 ماه قراره باشگاه نرم، چسب بزنم؟!!! اینش واقعا خیلی بد بود.. یحیوی گفت 1 ماه. چه فرقی دارن؟ جفتشون که بسته است روششون! قیمت بالای 5 عکس نوشت برای طراحی کسی میشناسه دکترو؟ نوشتم که مفید باشه، چون اینجا تا حالا برام مفید بوده در کل. نظر یا اطلاعاتی در مورد دکتر اگه درید ممنون می شم.