2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست
کتانه جون من فک میکنم شما باید ب بینیت فرصت بدی ک خوب جا بیفته ی ماه و نیم خیلی کمه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بقیه سوالت سوسی اونی که من دیدم از بچه های هین جا بود با سامی عملیده یک سال پیش اما دیگه نمیاد تاپیک . ماههای اول اصلا قوس نداشت و خیلی طبیعی بود ولی بعد یک سال که دیدمش قوسه رخ نماییده بود و فرم نوک و اینا تغییر کرده بود .و خیلی کلا جمع و جور شده بود .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان جدید :) من صفه 1093 عکس گذاشتم.منتظر نظرات پیشنهادات و انتقاداتتون هستم :) دلم میخواد فقط عیب بینیم رفع شه یعنی قوزش و یه دستی تیغه..طبیعی طبیعی..جای بخیه معلوم نباشه و مشکل تنفسی اصلا نداشته باشم بعدش...کلا کم دستکاری شه..ممنون میشم نظری چیزی هس راجع به خودم و دکتر بگین
نازیلا جان قبل از رفتن به مطب خانم دکتر لازمه بدونى ایشون تو تابیک ناراضی داشتند. علامه براى بینی هاى کمکار و استخونى مناسب ترند. بیشتر تحقیق کن و با دیدن یکى_دو نمونه خوب, تصمیم نکیر.
مهی دماغتو دست بزن, ببین بزرکی بینیت بخاطر استخونشه ( یعنى استخون بندی دماغت بزرکه)? یا بخاطر بوست کلفت? اکه استخونش بزرکه, یعنى استخونى هستى و اکه بوستش کلفته, یعنى کوشتى هستى. حالا زود نتیجه رو بنویس اینجا :-)
راستی سارینا جون شماره مطبی چیزی هست ازدکتر موسوی؟بقیه دکترا تونت سرچ کردم بود اما این یکی نه بعد گفتی ماهی یبار میاد،ینی یه روز؟ خب یکی باش عمل کنه چطور بعد عمل ساپورت میکنه؟ توتهران عمل میکنه؟همون یبار که میاد؟ ببخش سوال بارونت کردم :(
شماره منشیش اقای موسوی ٠٩١١١١٢٨١٩٧ که یبار دیگه هم گذاشته بودم تو تاپیک آره پنج شنبه ی آخر ماه میشه معمولاً اون یه روز مثلاً اینبار بیست مرداد اگه پنجشنبه باشه میاد تهران صب ویزیت میکنه بعد از ظهرم تو نسیم قیطریه عمل میکنه برا تهرانیا ساپورت بعد عمل نداره فقط چکاپ یه ماهه داره، برای برداشتن گچ و ایناام تهرانیا میرن پیش دکتر کیفری تو ونک(خودش میفرسته) اما آمل ساپورتش خوبه آدرسشم بعد از چارراه اجودانیه روبروی سپند نبش نیلفر پ ٢ ط ٤
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
2810