2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
مرسی نیوش جون ولی شیروانی ازنظر من خیلی داغونه دیگه آدم به خاطر یه قوز نباید به پوستش گند بزنه و اون رد بخیه خدایی من تو یه سایت دیگه کلی عکس داغون ازش دیدم!!!! یه اسکار هایییییییی!!!تازه خیلی هاشونم کج گفتن شدن!!!!
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کتانه؟ فک کنم نادریان دوتا منشی داره اونی ک امروز دیدمش از مدل بینیش خوشم نیومد فانتزی بود زیادی بهش گفتم طبیعی میخوام بعد چندتاعکس نشون داد زیاد خوشم نیومد خودم عکس فروزجونو نشون دادم گف این فانتزیه ولی بهم گف عین بینی فروز جون در میادبینیم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=140518924465761.jpg سراین بینی به نظر من خیلی قشنگهههههه
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
ی نفرم اومده بود بینیش خوب بود و راصی هم بود خواهرشم اورده بود اونم پنج شنبه هفته پیش عمل کرده بود واس چسب اومده بود ی نفرم بود ک چندیال بود عملیده بود ولی بینیش خوشگل بود
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر ولی به نظرمن بینی های محبی تو گالریش زیادجالب نبود از بین دو ابرو یهویی راست بدون یه قوس طبیعی میاد پایین من رو قوس ملایم اون قسمت بین چشم خیلی حساسم.خیلی بد میشه اگه راست باشه
سوسی جون خود محبی میگه سبک کار من کلاسیکه مدل بینی هاش رومی هستRoman یعنی تیغه بینی رو که از روبرو میبینی از وسط ابرو تا نوک بینی حالت یه مستطیل کشیده داره و تیغه خیلی نازک نیست
محیا فک کنم دکترا فرق دارن...مثلا شیروانی رو خیلی شنیدم رو پولش حساسه!!!!!!!!!
nilpar نههههههههههه فک نکنم به نظر سبک کاره که به قوله محی کلاسیکه...بعضی از دکترای قدیمی اینجوری کار میکنن تو خود مشهد مااااا
مهی فک کنم تمرکزتو بذار روی گوشتی غضروفی هاااا.من دوستم تو مشهد یه همچین بینی داشت...بعضی از دکترا مث نعیمی مشهد سلیقه ای کار میکنن وادعا میکنن که هرچی بهت بیاد هیچ تغییری نداد فقط یهویی میکی موزی ش کرد رففففففف الکی سرشو آورد بالا جلو ..حالا یه بینی بزرگ و سر بزرگتر داره .دقت کن حتما
2810