2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
کتانه جونم من عکس مماختو که قبلا کذاشته بودى, دیدم خانومى. خوب بود که. حالت و فرمش قشنک بود.فقط ورم داشت.یه دو ماه صبر کن ,ببین جه شاهکاری بشه بینیت. الان واسه قضاوت خیلی زوده دختر جان. مکه شش ماهه به دنیا اومدى? من سه هفته س عملیدم, بینیم ورم داره شدید. اما مطمئنم ورمه بره, بینیم اسطوره میشه
ترنم جان برزنجی کار شکستگی و انحرافش خوبه تا جاییکه می دونم. زیباییشم فوق طبیعیه. ولی برای آقا من فکر کنم برزنجی بهتر باشه. اما به جفتشون سر بزنین. هر کدوم یه خوبیا و بدی هایی دارن. برزنجی از یزدانفر پرورم تره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت چه روحیه خوبی داری بهار.من اخه میدونم که این بینی به من نمیاد.قبلا صورتم ظریف بود الان گونه دراورده دوس ندارم.همه عمل میکنن سنشون کمتر دیده میشه واسه من برعکس شده.نوک بینیم گرد شده دوس ندارم.از همه مهمتر بینیم استخونی غضروفی بود الان به نظرم گوشتی میاد.کلا هر کی دودل واسه عمل بینی اصلا عمل نکنه چون نمی ارزه.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جان بهار سار جان راس میگن. منم دو هفته میشه بینیمم عمل کردم( گوشتی - استخونی ) با اینکه خیلی ورم داره . و بزرگ میزنه اما مطمنم بعد از چن ماه ورمش میخوابه و شیک میشه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
عزیز دلمى. روحیه و احساساتت کاملا طبیعیه.هنوزم صورتت ظریفه و قشنکه. براى عمل بینى و دیدن نتیجه نهایی حداقل شش ماه باید صبر کنى. کونه در نیاوردى دختر خوب, ورم داری, ورم! نوک بینیت هم به مرور زمان طبیعی تر میشه. اینو از صمیم قلب بهت میکم, یه روزى میشه میاى اینحا و به احساسات الانت میخندى, با افتخار عکس میذاری و به قیافه شیکت افتخار میکنى. اینو مطمئن باش
بچه هااااا.هیشششششکی به من کمک نکرد؟؟؟؟باورکنین من یه امتحان مهم اسفند دارم که اگه رد شم فاجعه س....تهرانم نیستم بدونم کی چه جوریه؟!!!!عکسمم گذاشتم چند صفحه قبل اما هیچکس هیچ توصیه ای نکرددددد حداقل ازبین اسامی که گفتم یکی رو خط بزنین برام مرسی (امیرآروین سازگار/یحیوی/سجادیان/یزدانفر)
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
رها سجادیان سیستمش طوریه که میتونه خیلی خوب قانعت کنه . و از همون اولم اب پاکی رو می ریزه رو دستت که توقع زیادی از عملش نداشته باشی . بنابراین ناراضی نداره چون دکتر باهوشیه و دارای روابط عمومی بالا خراب کارم نیست تا اونجایی که من خبر دارم . خودت برو ببین به سلیقت میشینه کاراش و راضیت میکنه باهاش عمل کن :)
کلانتر من یک بار رفتم مطبش واسه نمونه دیدن چند تایی که تو گچ بودن ولی یک دختره بود که دماغش به معنی واقعی کلمه بزرگ بود ازش سوال کردم اومدین عمل؟ گفت من چند سال پیش عمل کردم و 1 سال پیش روتوش !!! اما اونچه که من دیدم هنوز جای کار داشت ! چون وقتی میخندید میومد پایین سرش !!!!! در ضمن وقت گرفتن ازش کار حضرت فیله . منشی یاش همه مردن ادم معذبه بره اه و ناله کنه واسه وقت گرفتن قیمتشم 6 تومنه
2810