2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015332 بازدید | 66526 پست
بچه ها انقدم زشت نیستممممم دیگه ولی این نیمرخ ام ه و راهنمایی؟؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا خودم کج کردم سرمو وگرنه کج نیست بینیم : http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=140510503677491.jpg
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
نه اینجا هیچکی خوب نیس...اون همه بینی که میبینی همش استخونه و تیغه و سر بینیم هم یه تجمع گردی از غضروف ....تهران یا شمال یاهرجا قیمت هم تا 6 /7
Soosi جان: بینیت انحراف ظاهری داره از بین دو ابرو شروع می شه بنظر.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Banafshe جان: من این پستو چند صفحه پیش گذاشتم واست کپی می کنم. اگر انجام بدی نتیجه ی عالی برای ورم و کبودی می گیری. روی قسمت های کبود ژل الوءه ورا و اب کرفس بمالی کبودیات خوب می شه سریع. برای کاهش ورم هم فست فود و غذای بیرون، نمک، ادویه، هندونه، طالبی، موز،اب میوه ی صنعتی،سوسیس و کالباس, قهوه و چاى سیاه،نسکافه،بستنى، نخور. آجیل نخور. (مغزیات بدون نمک رو مصرف کن نه آجیل). و چای سبز در روز خیلی خیلی بخور. اب کرفس رو با اب اناناس یا پرتقال مخلوط کن و روزی دو لیوان بخور. اب هویج و اناناس تازه زیاد مصرف کن. عرق نعنا برای خوابیدن ورم فوق العادست. زیر سرت دو تا بالش بذار، خنده و گریه اصلا نکن. موقع حرف زدن خیلی کم میمیک صورت داشته باش، ،کمتر بخواب. پرخوابى ورم میاره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Banafshe جان: با کی عمل کردی؟ می شه لطفا توی امضات بنویسی عزیزم؟ اسم دکتر، شهر، هزینه، زمان عمل، میزان رضایت
اوهووووم.مشکل تنفسی هم تقریبا دارم...به نظرتون باکی عمل کنم؟؟؟!!! چقد شانس دارم؟؟؟؟آخه این عکسارو جز اولی برای اینجا نگرفته بودم.خوب دیده نمیشه بینیم از جلو تقریبا پره ها جمه ولی چون سربینیم یه غضروف نسبتا بزرگ داره شاید فک کنین چاقه اما کاملا لاغر و استخونی-غضروفی ه!!!!
شما خودت عملیدی یا چه کسی رو درنظرداری شامانا جووون؟؟؟؟من اینارو یه حس خوبی بهشون دارم: امیراروین سازگار/یحیوی/نیکبخت/یزدانفر
Soosii جان: عزیزم بینیت استخونی-غضروفیه. اما باید تو انتخاب دکتر دقت کنی. مخصوصا انحراف. چون انحرافی که از بین دو ابرو شروع می شه یخورده سخته رفعش.
2810