2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
بجه ها کارای بهمن مقدم اصلا جالب نیست من خودم چند بار مطبش رفتم دوستمم زن و شوهر هر دو باهاش عمل کردن الان بعد از دو سال هر دو ناراضی خصوصا شوهرش دختره که منقاری شده سر بینیش شوهرشم نوک بینیش زیادی بالاس با سوراخ بینی بزرگ که خیلی تو ذوق می زنه بگذریم که دختره مشکل تنفسی هم داره
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامی آریو بهمن مقدم که افتضاحه...رسما خراب کاره...خاتمی رو ازش نمونه ندیدم خبر ندارم اصلا از کارش فقط میدونم فانتزی کاره. دوست منم بد نشده با حاتمی. خودش خیلی راضیه پارسال 5تومن داد...نیمه فانتزی شده ترو تمیزم درومده... نیوشاا.. نه اصلا خراب کار نیست به هیچ عنوانم مشکل تنفسی نداره..شما درست میگی کاملا سلیقه ایه..
من 10 روزه با محبی عمل کردم بینیم خیلی پرکار بود همه مشکلی داشت به دکتر گفته بودم فانتزی میخام قبل عمل گفت نه سر عملم بش گفتم هر جور خودت صلاح میدونی بعد عمل گفت به خاطر کار زیادی ک روبینیت شده مال تو خیلی ورم داره و باید صبر کنی گفت تا جایی ک میشده کوچیک کردم حالا جالب اینجاست ک همین الان ب نظرم سایزش خوبه میترسم ک خیلی کوچیک بشه.قبل عمل بخاطر حرفای اینجا ک محبی کوچیک نمیکنه میترسیدم بزرگ بمونه حالا میترسم زیادی کوچیک شه
Roz من خواهر دوستم با شاهین صحرایی عمل کرد راضیه ، بعد چهار سال و خوبه واقعا بینیشون، من خودم هم باهاشون ویزین شدم و مارشون رو دوست داشتم فقط به اون حدی که من میخواستم کوچیک نمیکرد ولی بخیه و قوس و حالت و همه چی خوب بود
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
بهمن مقدم مدل قوس و روی بینیش خوبه اما من دو تا نمونه دیدم نوک بینی خط افتاده بود انگاری جای غضروف سر بینی بد باشه ، چون من هم عمل اوبم با حسنی همین مشکلو داشتم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
2810