2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکبار بیشتر مطبش نرفتم بینی هاش بیشتر طبیعی بود 5-6 مورد بیشتر ندیدم یک نفر منشیش بود که بینیشو نیمه فانتزی دراورده بود 4-5 موردم طبیعی بود یکیشون یکسال بود عمل کرده بود و خیلی بینیش ظریف بود ولی مشکلی که داشت کلوملاش افت کرده بود یکی دیگه ترمیمی یک دکتر دیگه بود و بینیش گوشتی بود و بشدت هم ورم داشت 1دختر دیگه تازه عمل کرده بود و کبودی و ورم خاصی نداشت 1 آقایی ترمیم کرده بود و از دنده اش پیوند غضروف یا استخوان شده بود 2 نفر آقا و 1 نفر خانم برای وقت عمل آمده بودن 1 دختر دیگه با دست گل آمده بود برای قدردانی بینیش طبیعی شیک بود و بینیش بنظرم قشنگ بود 1دختر دیگه گوشتی بود که 2 سال پیش عمل کرده بود ولی سر بینیش 1 خورده ورم داشت اما خودش می گفت تقصیر خودم چون هیچی را رعایت نکردم و دیگه بعد از عمل پیش دکتر نیومدم البته بنظرم اونم با وجود 1 کوچولو ورم بینیش خوب بود چون خودش می گفت بینی من سوپر گوشتی بود هیچ کس حاضر به عمل نمی شد ولی سازگار بینیمو عمل کرد خودش که راضی بود برادرش هم 6-7 سال قبلترش با دکتر عمل کرده بود و آخرین مورد یکی از بچه های اینجا بود که باهاش عمل کرده بود که یکماه از عملش می گذشت اونم بنظرم خوب بود دکتری که چسب نمی زنه - تامژون نداره - دوره نقاهتش ظاهرا کم -به حرف مریض خیلی گوش نمیده - با توجه به بیس صورتت بینیو عمل می کنه- بینی را طبیعی عمل می کنه البته تو سبکای دیگه هم عمل می کنه بگفته مریضاش دکتر ترمیمی و خرابکاریهای دکترا دیگرو درست می کنه و بیشتر من تو مطبش بینی گوشتی دیدم
والا مهربان جون خواهرم سال نود با بچه های نی نی سایت خیلی مطب گردی و تحقیق کردن من اونموقع قصد عمل نداشتم الان هم احساس میکنم خیلی دکترای جدید مطرح شدن واسه همین یکم شک افتادم وگرنه به تجربیات خواهرم اتکا میکردم چون کلا آدم تنبلیم
منم وقت مطب گردی و تحقیق محلی ندارم..گفتم اینجا شاید بتونن کمکم کنن بچه ها یکی از بچه ها هست شامانا اسمشونه،خوب راهنمایی میکنن..چندتا دکتر معرفی کردن میخوام یکیش اوکی شه همونو برم
من چارشنبه عکس خواهرمو میذارم،اگه خوب شد تو کار سجادیان شک نکنید،چون بینی خواهر من واقعا گوشتی بود،،،تا حالا بجز مورد گچ که خیلی اذیتش کرده مشکل دیگه ای تداریم،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
منم مهربان جون مثه شما گفتم بین این دریای دکترا حداقل سه چهارتا مدنظرم باشه که الکی دور خودم نچرخم بچه ها ماشالله هم واقعا مهربون و جوابگو هستن و فکر میکنم سلیقه های خوبی هم دارن
مرسی mry 82 واقعا لطف کردی،آخه من تهران نیستم.حداقل یه نمونه کار باید ازش ببینم.اون دختری ک گفتی اینجا عمل کرده بود میشه لینکشو بفرسی؟؟؟؟هنوزم میاد ؟؟؟؟عکسم گذاشت؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
2810