2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
mry جان یه کم توضیح بیشتر بده عزیزم!؟؟؟!!! کاراش تو چه سبکیه؟؟؟!!!
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا هیچ کس جواب منو نمیده هر سوالی می پرسم.من تهران نیستم حتما هم باید ماه رمضون عمل کنم و دو روز دیگه میام تهران و باید سریع دکترم رو انتخاب کنم ولی هر سوالی میپرسم هیچ کس جواب نمیده
صبا جون من فیس بوک ندارم،تو سایتش سوال و عکسارو دادم ،همه سوالارو جواب داده به حز سوال من،مامان طاها صورت خواهر من وحشتناک ورم کرده ،،،ولی سوراخای بینی بازه و براحتی سرنگو تو میبریم،،،مشکل گچه که از یه طرف اینقد اومده پایین که نقطه تیز بالاش میره تو گوشه چشم خواهر بیچاره ام و چشمش وحشتناک درد داره !!!به منشی دکتر زنگ زدیم ولی میگه مهم نیس!!!!طاقت بیاره!!!!بدبختی اینه که دکتر رو نمیشه دید !!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
صبا جون من فیس بوک ندارم،تو سایتش سوال و عکسارو دادم ،همه سوالارو جواب داده به حز سوال من،مامان طاها صورت خواهر من وحشتناک ورم کرده ،،،ولی سوراخای بینی بازه و براحتی سرنگو تو میبریم،،،مشکل گچه که از یه طرف اینقد اومده پایین که نقطه تیز بالاش میره تو گوشه چشم خواهر بیچاره ام و چشمش وحشتناک درد داره !!!به منشی دکتر زنگ زدیم ولی میگه مهم نیس!!!!طاقت بیاره!!!!بدبختی اینه که دکتر رو نمیشه دید !!!
مینا جون من بینیم نه استخونیه نه گوشتی غضروفیه خیلی پوستش کلفت نیست دکترهایی هم که ویزت شدم مثل برزنجی.محبی و قناعت پیشه گفتن بینت پرکار نیستو خوب می شه.بینی فروز خوب بود همه ی مدل های نادریان اینجورین؟به درد من نمیخوره؟قناعت پیشه کسی پیشش عمل نکرده؟ نمیدونید تخفیف می ده یا نه؟
یعنی چی نمیشه دکتر رو دید ؟ به منشیش بگید خب یه وقت اورژانسی بهتون بده . منشی از کجا میدونه مهمه یا نه آخه !!!!! من تو مطب منافی یک خانمی رو دیدم که بینیش کج شده بود خودش گفت من گچمو زود برداشتم چون باید سر کار می رفتم !
یه دکتری میخوام که طبیعی عمل کنه(یعنی معلوم نباشه عملیه نه اینکه خیلی بزرگ و بد فرم باشه).بینی قوس دار و سر بالا و کلیپسی نمیخوام دوست ندارم بینیم از نمایه پایین شبیه مثلث متساوی الاضلاع شه
الان سه ساله دارم میام تهران هر تابستون یه هفته فقط دنبال دکتر آخر هم به نتیجه نمیرسم امسال دیگه حتما می خوام عمل کنم.میخواستم پیش قناعت پیشه عمل کنم چون کار خراب ازش ندیدم و اطمینانم رو جلب کرد اما امسال خیلی قیمتش رو برده بالا .نمی دونم تو این فرصت کم مطب کدوم دکترها برم
نیوشا جون منشی میگه مهم نیس،،،اتفاقا ما دقیقا از همین میترسیم ،،،بریم دکترو ببینیم و بخاطر ورم چشم و اینکه از شانس درخشان ما گچ رو بد گذاشته اصرار کنه بیاین گچ رو ورداریم و دماغ خراب بشه،،،داریم تحمل میکنیم و سعی داریم همون چارشنبه گچ رو ورداریم،،،،استلا جون من اطلاعات قناعت پیشه رو میدم ،خیلی خیلی از خود راضیه ،ولی خدایی کارش خوبه ،،،قیمتش بالاس حدود ١٢ تا ١٥ میگیره ،ولی ما همینجا کسی رو دیدیم که گفت ٨/٥ !!!!بهرحال نه اون از ما خوشش اوند نه ما از اون،،،جراحی زیبایی و علم زیادی داره ،ولی چون از دماغ فیل افتاده ما خوشمون نیومد،ما دکتر در دسترس میخواستیم و پاسخگو،،،
ما اونقد پول نداشتیم و اگه هم داشتیم باز با قناعت پیشه عمل نمیکردیم ،،،خیلی از خود راضی بود و اصلا توضیح نمیداد،،،چرا با محبی عمل نمیکنی؟
استلا جون بنظر من تو شهر خودت عمل کنی راحتتری،چون اینکه تا یه ماه حداقل خود دکتر چسبتو بزنه فک کنم خیلی مهم باشع
شاپرک جان : موسوى براى بینى اى که بزرگ نیست مناسبه فکر کنم. استخونى با سایز متوسط فکر مى کنم گزینه ى مناسبیه. Googooliجان: استرس که طبیعیه، اما اینجا خیلى جو عمل داره. ما هم به این جو عادت کردیم. بهتره که باشى، تا این استرسو دور کنى.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810