2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا همه خودشون از بینیاشون راضی باشن نه اینکه دیگران ابراز رضایت کنن .گلم من ایرادم تو بینیم بود که برطرف شد و الان کاملا نسبت به پولی که خرج کردم راضیم .مهم اینه که قیافم 180 درجه تغییر کرده .انتظاراتتو کم کن .به امید روزی که از بینی جدید که در پیش روته کسی انتقاد نکنه....
ایشالا همه خودشون از بینیاشون راضی باشن نه اینکه دیگران ابراز رضایت کنن .گلم من ایرادم تو بینیم بود که برطرف شد و الان کاملا نسبت به پولی که خرج کردم راضیم .مهم اینه که قیافم 180 درجه تغییر کرده .انتظاراتتو کم کن .به امید روزی که از بینی جدید که در پیش روته کسی انتقاد نکنه....
بهارسارا مرسی عزیزم .من بینیمو عمل کردم و دیگه احتیاجی به حضور در این جمع نبود فقط اینجام که به بچه ها یه کمکی کرده باشم چون تو شرایطشون بودم قبلا وبعضیا میخوان دماغشون به اندازه یه جوش شه باید به عقایدشون احترام گذاشت
سلام خانوما میشه کمکم کنین ممنون می خواستم بدونم دوره نقاهت چند روز هست؟ کی خونریزی (خون که میرزه داخل دهان) تموم میشه؟ فقط باید مایعات بخوره؟ کی میتونه غذا بخوره؟ کی میتونه پاشه و خودش کارهاش و انجام بده و بره سرکار؟ کی باید گچ بینی رو باز کرد؟ کی اون چیایی که داخل سوراخ های بینی هست رو خارج میکنن و بخیه هارو؟ بخیه ها خیلی درد داره؟ کی ورم وپف چشم وصورت میخوابه؟ چشم ها سیاه میشن؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم میدونم دکتر باید بگه ولی من خیلی نگرانم میشه شما بگین برای خودتون چه جوری بود ممنون
2810