2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
درود بر همه سوده: بستگی به نظر دکتر داره اما تا اونجایی که من میدونم خوردن مواد غذایی سفت تا یک هفته و یا دو هفته نباید انجام شه طاق باز هم از دو سه هفته میگن تا دو ماه احسان: کدوم احمدی؟ احمدیا چندتان مهسا: اینی که نوشتی من نفهمیدوم توی گوشاته یا توی چشات :) حالا خلاصه هر جا هست نگران نباش بعد از عمل بلافاصله باید کمپرس یخ میزارشتی حالا هم بزاری خوبه سعی کن جوری قرار بدی که به بینیت فشار نیاره اینا همش طبیعیه منتها بعضی دکترا کبودیشون کم هستش و بعضیا زیاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
برای یادآوری: یک شست به عنوان لایک ، تشکر ، سپاسگزاری ، تایید وقربون صدقه و ... سایت طراحی کرده پس لطفا از نوشتن پست هایی نظیر این موارد که با همین شست قابل انجام خودداری کنید از امکانات بهینه استفاده کنید با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dokhmal: توی تاپیکای قبلی یه سرچی بزن الان که فکر میکنم اسمش آشناست
manip30 و بقیه دوستان که تجربه دارن من خواهرم عروسیش تو مهر 20 مهر اواخر تیر ماه بینیش میخواد عمل کنه تا اون موقع ورم و کبودی میخوابه و موقع مجلسش قیافش غیر طبیعی نیست. همسرشم مرداد ماه میخواد عمل کنه البته زیبایی یطوری نیست تصادف کرده و بینیش از دو جا شکسته و به شدتم درد داره دکتر گفت باید تا مرداد صبر کنه. اون چطور؟ خیلی ممنون میشم از تجربیاتتون به من بگید.
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
بچه ها من عاشق بینی طنار طباطبایی هستم بینی خودم هم مدلش جورییه که میشه شبیه اون ازش در آورد بنظرتون کدوم دکتر میتونه تو این سبک کار کنه خواهش میکنم جواب بدید..... http://www.8pic.ir/images/2hi1vah85urwozveofwq.jpg http://www.8pic.ir/images/pnqy6e6y5nplcyg6rw5h.jpg
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
نستون جون عکسمو فرستادن برات دماغم پر کاره پرههاش باید جمع بشه ونامتقارنه ظاهرش کجه یه دکتر بهم گفت تو بچگیت شکسته خلاصه خیلی داغونه قیمت دکترم اصلا برام مهم نیست اگه بتونی یه دکتر کار درست برای دماغای داغون بهم معرفی کنی ممنون میشم مدل طبیعی شیک هم میخوام
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
درود فرناز حتما بعد عمل یخ بزارن جوری که به بینیش فشار نیاد از دود پرهیز کنه آب کرفس و هویج زیاد بخوره و آناناس کمتر بخوره از دکترشم ماساژ بعد از عمل رو یاد بگیره انجام بده
شکیل جان راجبه عکس شماره 90 سایت سجادیان بینیش خوبو جمعورجور بود ولی دو طرف نوک بینی گود بود که تو عکس یه ماهگی معلوم نیس گوگولی جونم بینیه خوبیه ولی اگه بخوام ایراد بگیرم باید بگم که شیبش کمه ینی میشد فاصله نوک بینی یکم بیشتر بود نسبت به فاصله تیغه از صورت و واس همین کم شیب بودنش طولش زیاد بنظر میاد
سلام من بعد یه هفته اومدم شنبه پیش 31 خرداد با دکتر سجادیان عمل کردم فردا گچ بینیمو بر میداره بینی ام کوچیکتر شده از قبل اما هنوز پهنه پره هام هم خیلی خوشگل نیست فعلا البته پر ورمم اما سوراخهای بینی ام که خیلی نگران بودم خدا رو شکر خوشگلن اما تنفسسسسسسسسس من هنوز خوب نمیتونم نفس بکشم شبا نمیتونم دهنمو ببندم اینا طبیعی ان ؟؟؟؟
سجادیان 31 خرداد غضروفی
2810