2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها,من از بچه های تاپیک عمل ثانویه هستم, چند تا از نظرات رو خوندم در مورد شیروانی,وچون که خودم یه مدت طولانیه درمورد شیروانی تحقیق میکنم گفتم نظرمو بدم شاید بهتون کمکی بکنه, من حدود بیست تا از عملهای شیروانی رو از نزدیک دیدم,و چندین عکس از کسایی که پیشش عمل کردن, از همه هم در مورد تنفسشون پرسیدم,حتی یک نفر هم نگفت که مشکل داره,

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبین من چند وقتی هست که دوباره خواننده خاموش شده بودم از بین : دینی .صحرایی . ساریخانی . کوهستانی .همایون اللهی .احمدی مقدم کدوم؟؟؟ واااااااایییی چقد دکتر من بینی تقریبا گرد تمییز و شیک میخوام
در مورد جای بخیه هم انصافا هیچکسی جای بخیش معلوم نبود, چیز جالبی که تو مطب شیروانی بود,اینکه هیچکس چسب نداشت روبینیش,نه ورم و نه جای بخیه,همه اومده بودن دکتر واسشون چسب بزنه ,اکثرا هم حدود 10_15روز بود که عمل کرده بودن
نرگس جون با کی عمل کردی؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن