2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست
بچه ها با نستون جون موافقم رو ی دکتر آدم نباید تعصب داشته باشه مگه اونا از ی هزارتومنی شون میگذرن ولی انصافا با اینکه کارای یحیوی دیر بازدهه ولی من بکه فقط 13 روز از عملم میگذره راضیم.
21 خرداد با یحیوی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا یه چیزی که من تو این تاپیک دیدم هیچکس بهش اشاره نکرده رو جدی بهتون بگم ؟ اینکه بیشتر از اینکه به این فکر کنید اون نمونه هایی که تو مطب می بینید تا چه حد رضایت بخشن و اینها بهی برید مطب گردی بیاید رو یه دکتر فوکوس کنید .. به جز اون به هیچکس فکر نکنید و ریز دکتر رو دربیارید .. نه ریز مریض هاش رو !!! ببینید عمل بینی 50% شانسه ! ینی ممکنه بهترین دکتر هم کار خراب داشته باشه !! اون نمونه ی 2-3 ماهه که تو مطب می بینید اصلا ملاک خوبی برای قضاوت یک دکتر نیست.. من دختر خاله خودم عمل که کرد تا 5 -6 ماه سوراخهای بینیش کاملا نامتقارن بود .. اصن یکیش مربع بود یکیش گرد .. بعد 1 سال که دیدمش کاملا گرد بود دوتاش و خیلی هم شبیه به هم!! من خودم بینیم تا یک سال هر روز یک شکل بود .. یه بار نیم رخ چپم خوب بود .. یه بار نیم رخ راستم .. یه بار از رو به رو !! بیاید ببینید دکترتون چه روشی داره برای جراحی .. چیزی که کمتر بهش توجه کردید .. دکترهایی که روش افزایشی دارن برای جراحی بینی سگشون می ارزه به دکترهایی که روش کاهشی عمل میکنن !! دکترهایی که به عملکرد بینی آسیب نمی زنن .. تنفس، بویایی؛ آبریزش حتی چشایی؛ دکترهایی که بهتون اطمینان میدن .. نه اونهایی که از همون اول میگن بینیت اینجوریه .. اونجوریه و هزارتا ایراد میذارن روش .. اینا می دونن از همون اول ممکنه نتونن بینی رو خوب از آب در بیارن ! دکترهایی که پایه رو برای بینی میسازن !! نه با غضروف مصنوعی دکترهایی که عمل بسته انجام میدن به مراتب بهتر از عمل باز هستن .. به هر حال هر برش در بافت بدن در هر جراحی ای خیلی جبران ناپذیره !! اما .. دکترهایی که بسته عمل می کنن دستشون هم تو خیلی چیزها بسته تر از دکترهایی هست که باز عمل می کنن .. و .............
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
من هم بینی ام کوشتیه و هم مشکل تنفسی دارم کل دوران بارداری ام تنفس نداشتم و از بیخوابی کریه می کردم طوریکه با تمام ممنوعیتها ناجارا دکترم برام کلرفنیرامین تجویز کرد یعنی هم chub را خوردم هم بیاز خب اکر قرار به مشکل تنفسی داشتنه اقلا ادم دلش به ظاهر زیبای بینی اش خوش باشه من هم نفسم صدا میده متاسفانه شبها فقط به یه طرف میتونم بخوابم موقع غذا خوردن ابریزش دارم خب مسلما دلم میخواد که این مشکلاتم هم حل شه ولی دلیل اولم برای عمل مجدد ظاهر بینیمه
نسترن جان نفست از جای garm بلند میشه عزیزم تمام مشکلات من اینه که به روش بسته عمل شدم عمل بسته صرفاااا برای بینی های کمکار خوبه مکر اینکه دکترش شیروانی باشه که اون هم به نظر من تکنیک خاص خودش را داره 
من که دیگه پیر عمل شدم نرگس تاریخ عملم رو نوشتم .. برای من پایه گذاشته افت هم که آره اما بعد دوماه ثابت مونده .. که البته خدا رو شکر .. اولش خیلی بد سر بالا بودم
بعد هم بنده از همین تریبون اعلام می کنم اینکه عوارض عمل بسته کمتره معذرت میخوام حرف مفته نمونه زنده اش هم خودم هیجکسسسسس را بدون اغراق از عوارض بعد از عمل مثل خودم ندیدم و نخواهم دید کبودی و ورمی که من داشتم ترسناک بود سفیدی جشمام کاملا به رنک بادنجون در اومده بود تازه تا جند روز جشمام از شدت ورم باز نمیشد تا دو ماه کبود بودم قیافه ام دقیقا شبیه سک اقای بتیبل منتهی از نوع بنفشش شده بود خانواده ام بعدا می کفتند جایی که تو بودی نمی تونستیم غذا بخوریم حالمون بد میشد
بله عزیزم باید بینیت کم کار باشه برای عمل بسته !! توقعت چیه واقعا ؟! انتظار داری از دکتر از حلقت پره های بینیت رو کوچیک کنه ؟!!! و بینیت رو جمع کنه ؟ من خودم گفتم که دست دکتر خیلی بسته تره .. پس خیلی از توقعات رو نمی تونی ازش داشته باشی .. !! گرچه هر دکتری نمی تونه خوب و تمیز عمل بسته انجام بده .. ولی اتفاقا شیروانی از اون دکترهایی بود که اصلا واسه عمل بسته توصیه نمیشه !!