2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
رهام جان دکتر امیر سجادیان و دکتر ماریا گرمارودی ار دکترای تاپیکن که کرج هم هستن. دو تا پست بالاتر، عکس کاربری الی رو نگاه کن. این عکس یکی از دوستای منه که با گرمارودی عمل شده. البته تو تاپیک یه ناراضی هم ازش بود. از سجادیان هم نمونه زیاد هست تو تاپیک ، کافیه بهشون ایمیل یا پیام خصوصی بدی تا دربارش اطلاعات کسب کنی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شامانا جون کاش شمام راجع به عکسم یه نظر میدادی که به نظرت چه مدلی‌ بهم میاد شامانا جون نظرت راجع به فتح سامی چیه؟ راستی‌ کسی‌ در مورد صمد فروهنده و علیمردانی چیزی میدونه؟ من از هر کدوم ۲تا نمونهٔ خوب دیدم ولی‌ چیز زیادی نشنیدم ازشون تو این تاپیک
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی
رهام جان همین صمد فروهنده تو کرجه . من دو تا نمونه دیدم که خیلی خوب بودن یکیشون دوست منه و خیلی راضیه ازش. 10 ساله عمل کرده و بینیش اصلا افت نکرده
عزیزم من سال ۸۹ با کلانتر مشاوره شدم. دکتر کلا منو منصرف کرد از عمل و گفت الان بینیت معملیو خوبه بعد از عمل مصنوعی و خوب می‌شه که به نظر من معمولی‌ بهتره! کللنم با اینکه بینی من کم کار بود ولی‌ اون موقع یه قیمت پرت گفت که من منصرف شم. گفت ۶۵۰۰.چون من اصرار داشتم..ولی‌ بعدا پشیمون شدم چون خیلیییی دیگه طبیعی بود و میدونستم کامل که چه تغییری میکنه بینیم
به نظر من بینی هاش صورت رو بی نمک می کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کلانتر گزینهٔ خوبی‌ برای اونایی که فوق طبیعی میخوان و یا اونایی که مشکلات حاد مثل لب شکریو این چیزا دارن.تو مطبشم پره از آدمایی که ناهنجاریهای بینی‌ دارن
Setayesh جان شما الان هم بینیت به صورتت میاد. بینی کمکاریه راحت می تونی یه دکتر مناسب پیدا کنی.
نستون جون کاش شما یه عکس میذاشتی چون یادمه یه مدت همهٔ مریضای یحیوی که تازه عمل کرده بودن ناراضی بودن و همه منتظر کسی‌ بودن که حداقل ۱ سال از عملش گذشته باشه..فک کنم کمک خوبی‌ بکنی‌ به اونایی که به یحیوی فک می‌کنن
b942m واقعا!!! پس اونایی که من دیدم شانسی اینجوری شدن چون این دوست من که نه نا متقارنه نه بخیه داره .البته ۱۰ ساله عمل کرده. ممنون که گفتی‌ عزیزم من یه موردم از دکتر کنعانی دیدم. تو ولیعصره مطبش بینی شیکی برای دوستم در اورد که خیلی‌ هم به صورتش میومد و قیمتشم خیلی‌ خوب بود. حالا ازش اجازه بگیرم اگه گذاشت عکس بینیشو بذارم چون هم قبلشو دارم هم بد از عملشو
اینم جواب برای همه ی کسایی که میگن چرا یحیوی ناراضی داره : چیزی که همه از یحیوی میگن و منم تجربه اش رو داشتم اینه که .. هرکس دیگه با هرکی عمل کرده بعد 4 ماه میآد میگه عالی شده ال شده بل شده و تو به خودت نیگاه میکنی می بینی برای من پس چرا انقد که همه میگن خوب نشده ..!! تازه اینها اونایی اند که دکترشون خیلی هم از خودش مچکر نبوده و خیلی هم از کارش تعریف نکرده ولی تو دکترت اینهمه به خودش و کارهاش می بالید .. اینهمه میگفت عالی میشی .. پس چی شد ؟! اینه که میگیریش به باد نقد و میگی فلانه و بیساره !! بعدشم چون اعصاب نداری دیگه تاپیک نمیآیی و نمیگی چی گذشته بهت .. اما من بعد 4 ماه شاید خیلی تغییری که دیگران میگفتن رو حس نکردم .. شاید پشیمون شدم از انتخاب یحیوی و کاملا سکوت کردم اظهار نظر نکردم ، اما صبر کردم .. صبر کردم تا الان که راضی ِ راضی اومدم و میگم بهترینه !! من کسایی رو دیدم که بعد 3 ماه کاملن راضی خوشحال بودن ولی بعد دوسال فقط به بینیشون عادت کرده بودن و بعضا هم دنبال ترمیم بودن به نظر من و با توجه به تجربه ی دو ساله ام یه سری از دکترا کارهاشون زود بازده هست .. سریع یه نتیجه ی خوب می بینی اما عمرش هم به همون نسبت کوتاهه اماکارای یحیوی دیر بازده هست و تقریبا میشه گفت موندگارتره!!
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
شامانا جون من خودم از بینی نیمه فانتزی خوشم میاد و می‌خوام وقتی‌ اومدم برم پیش سامی نستون جونم من میلانیو رفتم. میلانی به نظر من یه مدل بینیو میذاره رو همه. یعنی‌ من تو مطبش یه مدل بینیرو رو صورتای مختلف دیدم. خوب به بعضیا میومد ولی‌ به بعضیا اصلا. من اصلا از اون مدل بینی‌ام خوشم نمیاد چون پرهها گرد نبودن و یه مدل تیزی به نوک بینی‌ میداد نمیدونم چجوری توضیح بدم انگار پرهٔ بینی‌ به سمت نوک کشیده شده!
آره میلانی همینجوری عمل میکنه ولی خب تو بینی خودت بیسش همینه ینی نوک بینیت کشیده است .. برای همین میگم میلانی گزینه ی خوبی برات .. سامی به درد کسایی میخوره که گردالی تر باشه بینیشون .. گرچه بری پیش سامی کلن میگه بکوب از نو بساز همه چیو خودش کلن برات میکوبه همه چیو
با یحیوی پسر عمل کردم چون از لحاظ من بهترین بود، 91/12/20
من نوک بینیم گرده تقریبا این زاویه از عکس گول زنکه من به سامی میل زدم و 10 تا عکس از زوایای مختلف براش فرستادم .گفت بینی خوبی داری ولی یه مشکل تو چونه میبینم که با عکس نمسشه قطعی گفت باید تشریف بیارین اینجا!
2810