2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
منم کرج رو بلد نیستم. من وسیله دارم میتونیم با هم بریم اگه دوست داشتی آدرسش رو هم از رو GPS میتونیم پیدا کنیم. من شمارم رو الان برات پ.خ میکنم. وایبر داری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی. اول از همه باید بگم که اینجا دیگه هیچ بحث و جدلی نباید اتفاق بیفته، لطفا تمام مسایلتون رو در پیام خصوصی حل کنید. دوما اینکه، در عمل بینی امکان جمع کردن پره ها از داخل بدون برش بیرون وجود داره، امه به شرط اینکه مشکل فاصله ی بیش از حد پره ها از همدیگه نباشه، چون در انصورت باید پره ها از صورت جدا بشن و در فاصله ای کمتر از یکدیگه بخیه بشن. پس همونطور که میبینین هر دوی اینکارها بر اساس شرایط بیمار امکان پذیره. و بسته به پهنا و میزان این فاصله، و متد پزشک تصمیم انجام دادن و یا ندادن متغیره. من هم در مطب موسوی نمونه هایی رو دیدم که پره هاشون یا نیاز به جمع کردن داشت و یا با برش کوچک زیر پره ها مقداری جمع شده بود. اما: 1)این جمع شدن به شدت جمع شدن بیمارهایی که برش کامل پره می خورند نبود، اما خوب و به اندازه بود. 2)یک اقایی پره های بسیار پهنی داشت و بعد از عمل هم همچنان پهن باقی مانده بود. و از نگاه من نیاز به برش کامل داشت. 3)دکتر موسوی بسیار خوب و بجا پره ها ی نسبتا پهن رو با برش نیمه در زیر پره ها به اندازه ای قابل قبول می رسونن. 4)اگر بیماری پره های بسیار پهنی داره بهتر هست که به برش کامل پره تن بده تا چهره ی متناسب تری داشته باشه. در آخر ممنون از ماهی و نوا برای شرح مطب گردی. و هم چنین ممنون از مایده و کاربران با تجربه و قدیمی که به تاپیک سر می زنن تا کمکی بشه. این تاپیک هم به کاربران باتجربه احتیاج داره و هم تازه نفسان اهل مطب گردی. لطفا به بحث های بی مورد پایان بدید. و از شرایط پیش امده کوه نسازید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نوا جونم من قبل باردارم هم لاغر بودم اما زمان بارداری 9 ما استراحت مطلق داشتم و طی 7_8 ماه25 کیلو چاق شدم همه هم میگفتن دیگه نمی تونی لاغر بشی اما به برکت داشتن یه پسرشیطون بلا وزنم از قبل بارداریم هم کمتر شد اما شوهر و خانواده محترمشون هگی بسیار چاق تشریف دارن و الا همگی تو رژیم سنتی هستن رژیم بر اساسگروه خونی اگه سوالی داشتی در خدمتم
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
نه هلو نکرد اصلا اینجا سیستم نداشت نمیدونم آمل میکنه یا نه. اما بعید میدونم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
هلو جان فدات بشم من که انقدر هولی و سوال داری شما که الان بارداری و تا یک سال بعد از بارداری نمیتونی عمل کنی. تا اون موقع هم به عکسای اینجا,به مماخ ملت تو خیابون ... دقت کن کم کم دستت میاد که از چه مدلی خوشت میاد. تو این یک سال قشنگ وقت داری تحقیق کنی اگه جایی مماخ عملی دیدی سریع شروع کن,کم کم سبک کار دکترا دستت میاد.
2810