2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
من آدم بی سواد ! اوکی ... این که یه پزشک هستش ... مطالبش رو بخون خوبه برات http://dr-aliebrahimi.com/?page_id=1040 دیگه هم کسی رو اینطوری قضاوت نکن
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقت کن ... نکته ای مهم برش خوردن یا برش نخوردن گوشه های بینی یا اصطلاحا پره های بینی ارتباطی به روش باز یا بسته ندارد بلکه به اندازه سوراخ های بینی و پره های بینی بستگی دارد یعنی اینکه اگر سوراخهای بینی بزرگ باشند و لازم باشد که کوچک تر و جمع تر شوند هیچ راهی به جز برش خوردن کناره های ( پره های ) بینی نیست و این ارتباطی به روش باز یا بسته ندارد.
دوس جونیا اینو ببینین انیمیشن جراحی بسته البته راجه به جمع کردن پره ها چیزی نگفته اما جالبه من از دکتر مطهری ساری پرسیدم گفت تا جایی که بشه از داخل بخیه میزنیم و جمع میکنیم مگر اینکه بینی خیلی پهن باشه که اصطلاحا میگن African type یعنی مثل آفریقایی ها که مجبور به برش می شن http://www.surgerysquad.com/surgeries/virtual-nose-job-virtual-rhinoplasty/
ان شاالله عملتون عالی باشه من هیچ سودی نمی برم از اینکه حرفم تایید بشه فقط خیلی تو این تاپیک دیدم از روی ندونستن راهنمایی های غلط شده هر چی گفتم از روی دل سوزی بوده من مثل بقیه دوستام که بعد از عمل با این کاراتون دیگه اینجا نمیان، میرم خوش باشید
Nova جون من سه شنبه میرم مطب حسینی اقدم.رفتم میام حتما میم. مرسی بابت راهنمایی هات عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
بچه. ها من اینجا شنیدم که گفته شده دکتر محبی پره ها رو برش نمیده اصلا ،ولی مال من برش خورده چون خواست یکم جمع کنه، و اگرم مال کسی رو برش نداده چون پره هاش خوب بوده و نیازی نبود برش بخوره ولی اگه نیاز داشته باشه حتما برش میده و جمع میکنه
من نگفتم هیچ موردی رو پری جان برین چند صفحه قبل بخونین حرفم رو دوباره باز عمل میکنن اما بنظر شخصی من!!! خوب جمع نمیکنن سر بینی رو اینجا همه بر اساس دیده هاشون نظرشون رو میگن ولی خوب بعضی ها اصرار دارن راجب چیزایی که ندیدن هم نظر بدن
مری من بلا سرشون اوردم یا اونا؟ آخه یه آدم چه قدر بی انصااااااااااف؟؟؟ اونا اومدن به من تهمت منشی بودن زدن و حرفی نبود که به من نزده باشن. یادت نیست یکیشون گفت منشی هستی و از این راه نون در میاری باید برات صدقه جمع کنیم از بچه ها برات؟ یادت نیست پسورد و یوزر نیمم رو برا اثبات بیگناهیم گذاشتم اما همین خانوما رفتن با پسورد من رو عوض کردن که دیگه دستم به اکانتم نرسه و به همه دوستام تو پیام خصوصی فحش دادن و امضامو گذاشتن منشی فرهنگ و از طرف من از خودشون معذرت خواهی کردن؟؟؟ البته من بعدان پسوردم رو از طریق ایمیلم پس گرفتم این خانوما رو هم من بیرون نکردم از بس گند و کثافت اینجا بالا اورده بودن رفتن خودشون. توقع داشتی بعد از دزدی پسورد من بیان اینجا انگار نه انگار چیزی شده؟ مری جان عزیزم من دشمنی یا بدی نا خواسته ای به شما کردم؟؟ فقط بلدی از من ایراد بگیری ما پدر کشته گی با هم داریم؟؟ یه بار برگشتی بگی چرا به این نوا تهمت میزنید شاید بیگناه باشه؟ الان به مائده برگشتی بگی چرا الان نوا رو تحریک میکنی با اون حرفت؟؟ یه بار برگشتی بگی کی بود پسورد این نوا رو عوض کرد؟ یه بار برگشتی بگی این حرفای زشت که به خونه و خوانواده نوا ربط پیدا میکنه چرا میزنید؟؟ فقط یه طرفه به قاضی میری. اگه نا خواسته در حقت بدی کردم بگو حلالیت بطلبم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نوا جون چه گند و کثافتی؟اونا که تاپیک جدا زده بودن شما خیلی مشتاق بودی میرفتی اون تاپیک لیست جهیزیه رومیناسا رو در آورده بودی شما یوزرو پستو گذاشتی اما مطمینی اونا ورداشتن؟اونا همشون توی ادلیست منن قسم میخورم اون شب هیچ کدومشون آن نبودن
2810